Što je to islam (muhamedanstvo) u vidu kršćanskog pogleda na krivovjerje?

Što je to islam (muhamedanstvo) u vidu kršćanskog pogleda na krivovjerje?

Krivovjerje ili hereza je vjerovanje koje su crkveni autoriteti ocijenili iskrivljavanjem kršćanske vjere. Neka od tih vjerovanja su iznjedrila i nove religije, kao što je riječ o islamu. Tako je...

Zaštita privatnosti

Uvjeti korištenja

Svjedocanstva.com ne obrađuju statističke podatke niti ih koriste u marketinške svrhe. Svjedocanstva.com spremaju komentare na članke koje korisnici svojevoljno unesu. Korisnik može anonimno komentirati na određeni članak, bez mogućnosti registracije. Administrator site-a odlučuje koje komentare će postaviti za prikazivanje i u koje vrijeme. Korisnik može komentirati na članak tako da upiše željeno ime, email i komentar. Korisnik unosi email ukoliko želi dobivati potvrdu o primanju notifikacije o daljnjim komentarima.

Politika korištenja kolačića

Svjedocanstva.com ne obrađuju nikakve statističke podatke koje bi se mogle dohvatiti preko kolačića.

Koliko dugo traju kolačići?

Osim ukoliko se ne obrišu preko Internet preglednika, kolačići o prihvaćanju uvjeta korištenja traju 14 dana.

Kako mogu kontrolirati svoje kolačiće i praćenje?

Kod prve posjete, ili ponovno nakon 14 dana, dobiti ćete na prikazu obavijest o kolačićima. Vaš preglednik ili uređaj mogu sadržavati postavke koje vam omogućuju da odaberete hoće li se kolačići spremati u pregledniku te mogućnosti brisanja kolačića.

Kolačići

Kolačići (engl. cookies) omogućuju prikupljanje statističkih podataka o ponašanju korisnika na Internet stranicama (npr. na kojim dijelovima Internet stranice se korisnici zadržavaju najduže, a gdje najkraće), koji se Internet preglednik (npr. Internet Explorer, Opera, Safari, Google Chrome, Firefox) koristi i slično.

Kolačić je mali paket podataka poslan sa poslužitelja na računalo korisnika, a služi kao anonimni identifikator. Svrha kolačića je poboljšanje korisničkog iskustva prilikom upotrebe Internet stranice. Kolačići na Internet stranicama Društva su anonimizirani te se ne koriste s ciljem pristupa korisničkim podacima ili kako bi se pratile aktivnosti korisnika nakon napuštanja.

Vlasnici određenih Internet preglednika informiraju vas o načinu upravljanja kolačićima. O najpoznatijim preglednicima možete pronaći više u njihovim uvjetima korištenja.

Svjedocanstva.com