Galileo i Crkva

Galileo i Crkva

Galileov slučaj obilježen je dvostrukom zabludom, zabludom u pogledu tumačenja prirodnog zakona u svijetu, i zabludom u načinu interpretiranja Svetog pisma. Svojom poslušnošću Galileo je i jedno i...

Vodnjan i ostaci 250 kršćanskih mučenika - veliko blago za koje ne znaju ni kršćani!

Vodnjan i ostaci 250 kršćanskih mučenika - veliko blago za koje ne znaju ni kršćani!

Da bi zaštitio zbirku od uništenja tijekom invazije postrojba Napoleona Bonapartea, Gaetano Gresler je sklonio zbirku relikvija iz mjesta pokraj Venecije u Italiji, u Vodnjan godine 1817, sadašnju republiku Hrvatsku. Time je Vodnjan nakon Vatikana vjerojatno mjesto sa najviše relikvija u Europi.

 

Jedna je velika stvar u vezi Vodnjana i tih relikvija što mnogi prosječni vjernici ne znaju. Velika je sila Duha Svetoga koji se očitava u ostacima tih mučenika; koji su umrli poradi evanđelja. Ako niste bili u Vodnjanu, svakako otiđite. Možda ste i vi jedni od onih koji tek prvi puta čuju za Vodnjan i čudotvornu Silu koju kriju te relikvije, i zbog toga vam to otvoreno svjedočim da otiđite u Vodnjan.

 

Ljudi sa Balkana vole otići u Međugorje, mnogi i u Ludbreg, no čak je i više talijanskih hodočasnika nego hrvatskih - Vodnjan je misteriozno ostao relativno nepoznat. Mogu posvjedočiti da sam tamo za kad smo  na hodočašću došli do relikvija osjetio veliku Silu Duha Svetoga. Oni koji su osjetili Duha Svetoga po svojim rukama znati će o čemu pričam. Neke osobe par minuta nakon što su ušle u prostoriju sa relikvijama su počivale u duhu.  Tako se očituje veliki Bog za prolivenom krvi svetaca.  Mnogi osjete nešto. Saznati ćete i da su mnogi su ozdravili nakon posjeta Vodnjanu; baš kao što je slučaj i sa Međugorjem. Svećenik će vas provesti kroz relikvije i čuti ćete mnoge detalje o tim ljudima koji su umrli kao mučenici da bi njihovi ostaci postali izvor koji blagoslivlja Bog.

 

Zbirka relikvija u Vodnjanu kao i Vodnjanske mumije svetaca nalaze se u crkvi Sv.Blaža u Vodnjanu u Hrvatskoj. U zbirci se nalaze čak 370 relikvija od 250 kršćanskih svetaca. Među njima se nalaze i neraspadnuta tijela što predstavlja znanstveni fenomen ili čudo. Tijela nisu balzamirana niti ikada bila hermetički zatvorena. Znastvenici još ne mogu objasniti, što je spriječilo raspadanje. Pored tijela sačuvana je i odjeća u kojoj su sveci pokopani. Mumije se nalaze u staklenim lijesovima.

 

Više o moći relikvija možete saznati i ovdje.

 

Dario, Svjedocanstva.com

 

Izvori: 
http://hr.wikipedia.org/wiki/Zbirka_relikvija_u_Vodnjanu
http://www.rtl.hr/vijesti/novosti/vodnjanske-relikvije-na-znanstvenoj-analizi/?PHPSESSID=
http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/98356/Default.aspx

 


Objavi na Facebooku
Euharistijsko čudo iz LancianaEuharistijsko čudo iz LudbregaDuhovna obnova, fra zvjezdan Linić 2008.Obraćenje sa islamaPriča Nahed Mahmoud MetwalliNevjerojatno svjedočanstvo FatimePomoćnik egzorcista Marijana Arhara i njegovo svjedočanstvoSveta Brigita od Švedske i njene čudesne ObjavePetnaest molitava Svete BrigiteJanja Todorović, poznata astrologinja Balkana: "Blagosloven dan u koji se izbavih od zablude lažljive nauke demonske, što se zove astrologijom - kraljicom okultnih nauka!"Pismo iz paklaSvjedočanstvo čitateljice o čudotvornim molitvama Svete BrigiteDetaljan opis obraćenja mladog Turskog studenta IsusuPriča poznatog kršćanskog karizmatika James-a Manjackal-aSv. Margarita, djevica i mučenica"..imam jasne primjere osoba koje su za vrijeme molitve za ozdravljenje, opsjednute silama zla, vikale 'Ja sam Reiki' , 'Ja sam Joga'..." - J.Manjackal o jogi i njezinim dijametralno suprotnim filozofskim načelima od kršćanstvaMetal i ostale vrste glazbe i ulazak u određeno stanjeSvjedočanstvo - Ante ŽivkovićSlučaj patera Rufusa o djevojci koja je jela na bajramu i meso žrtvovano idolimaSvjedočanstvo bavljenja alternativom, oslobađanje nakon molitvi otklinjanja i pronalazak živoga Boga - Nikola ŠkrinjarićObraćeni musliman koji je i po 4 sata dnevno čitao Kur'an tvrdio: "Ništa me ne može prisiliti da priznam da je Isus Sin Božji!"Međugorje - video svjedočanstvo "Evo ti majke"Svjedočanstvo predbračne čistoćeOpsjednutost i prisustvo demona nakon višegodišnjeg bavljenja tarotomSv. Franjo Asiški - "Ako se ti sada kolebaš između Krista i Muhameda, naredi da se raspali vatra i ja ću ući u tu vatru s tvojim svećenikom da bi vidio čija je vjera Prava Vjera."Čovjek koji je bolovao od karcinoma ušao u remisiju dok je popravljao CrkvuObraćenje od homoseksualnostiKamal Saleem, kojega je majka učila: "Ako ubiješ Židova sine, ruka će ti sjajiti ispred Allaha i domaćin neba će slaviti ono što si učinio"Liječnica je tri dana bila mrtva: Vidjela sam sve, i raj i pakao. "Tko je vidio Krista vidio je i Oca i tko je vidio Oca vidio je i Krista"Čudesno izliječenje i obraćenje muslimana nakon dolaska Isusa uz bolnički krevetU 28. godini od bankara u Zagrebu do Božjeg poziva i odlaska u kapucineSvjetleći kip Gospe: Mještani Međugorja javljaju da kip ne svijetli čim pada mrak, i ne svijetli uvijek po mrakuBožja ljubav po rukama fra Zvjezdana Linića i podizanje bolesnih iz kolicaGovorio je protiv Crkve, a sada se sprema postati svećenikPet izvanrednih euharistijskih čuda koja su ostavila materijalni tragOd imama do katoličkog propovjednika

Vaš komentar:

refresh slike

strašno je jak naboj tamo, bio sam još u neznabožačkom svom periodu. tumačio sam si to svakako. gotovo da se nemože ravno hodati.

striko