Isus, "rođen a ne stvoren" - budući da je oduvijek (vječan)

Isus,

Isus je prema Bibliji jedini oduvijek (nije stvoren), te je "početak" svega kako navodi Biblija, dok su svi ostali stvorenja. Božja Riječ na više mjesta dokazuje Isusovu vječnost. To je jedan od...

Svjedočanstvo čitateljice o čudotvornim molitvama Svete Brigite

Nakon objavljenog članka o čudotvornim molitvama svete Brigite, dobili smo komentare i mailove naših čitetelja o svojim osobnim svjedočanstvima. Prenosimo vam jedno takvo svjedočanstvo Ane iz Slavonije (nikakve preinake; uključujući gramatičke; nisu rađene).

 

"Želim samo reči da sam pri kraju petnaest molitava sv.Brigite,neka mi Gospodin Milosrdni da snage da ih dovršim u sabranosti.ono što sam željela istaknuti jest velika vrijednost ovih molitava,ne mogu, a da vam ne kažem da je Gospodin učinio čudo kada sam tek počela moliti molitve,dopustio je mom pokojnom djedu da mi se objavi u snu iz čistilišta,nije smio razgovarati sa mnom,ali na jedan čudesan,samo Božji,duhovni način,govorio je sa mnom srcem.bio je mokar i blatnjav i u muci te mi se zahvalio na molitvi.Moja teta i prijateljica također su imale skoro isto iskustvo sa snovima-njihovi pokojni roditelji su im se javili u snu.Slava Svemogučemu,Ocu najnježnijem od svih!!!Mnogo sam iskustava imala i mnoge milosti primila,želim to podijeliti s vama kako biste počeli moliti ove molitve,ako ne zbog sebe onda zbog vaših voljenih jer vas oni sada trebaju više no ikada...Ljubi Gospodina jer on tebe ljubi više no što ti to možeš zamisliti!"

 

Na njezin komentar, priupitali smo ju da nam pobliže opiše svoje svjedočanstvo, na što se Ana rado odazvala:

 

"Ja sam jedna obična osoba koja dolazi seoske sredine,iz Slavonije.
Dosta mi se čudesnih stvari dogodilo u životu,počevši od samoga rođenja.Mislim da bi bilo predugo da sve pišem,ali neke važnije stvari ću naglasiti.Dakle,moja majka je skoro umrla pri mom porodu,a ja sam bila prije rođenja "proglašena" mrtvom,međutim rođena sam mjesec dana ranije i to baš na sv.Anu,zbog toga i ime,a ona je naravno,zaštitnica porodilja i trudnica.Obje smo dobro.Provela sam normalno djetinjstvo,što znači,bilo je i grijeha i svega.Već u tinejđerskim danima osjećala sam se kao autsajder,nisam se povodila za drugima i često sam bila depresivna(jaako).Djed mi je bio najbolji prijatelj,u tim tinejđerskim danima,svaki dan smo bili zajedno,tada mi je još i otac(djedov sin) počeo piti(puno),tako da smo ja i djed skupa patili i plakali.Samo da spomenem da nam je netko radio prije svega toga one vračke(naočigled),mislim da je to i potaknulo alkoholizam.U toj tuzi Gospodin mi se obraća,krajem srednje škole.Ne znam točno kojim redom se dogodilo,ali imala sam u snu viziju čistilišta,prvo onog Nebeskog praga-nalazila sam se na koljenima,bilo je kao da sam u nebu,sve plavo,bila sam u jednom redu koje su činile duše,svi smo na koljenima,sklopljenih ruku išli naprijed i plakali,jako plakali,s desne strane nam je bio Isus na križu i pokraj njega dva prazna križa.Isusa nisam mogla vidjeti,ali znala sam da je ondje,raspet.Tada sam se,najednom,našla,valjda,u Srednjem Čistilištu.Sve je bilo crno,mrak se mogao rezati nožem,veliki strah,osjećala sam se kao da sam u nečemu zatvorenom,čula sam uzdahe,lance...Nisam nikoga vidjela,samo sam to čula i prestalo je sve.Ispričala sam to svom vjeroučitelju(to sam sanjala prije no što ćemo učiti u školi o Čistilištu,btw. prije toga nisam ni vjerovala da postoji Čistilište,mislila sam da postoji samo Raj i Pakao).Vjeroučitelj mi naravno nije vjerovao,većina njih to pripisuje psihi.Vjerujem da mi je Gospodin time navijestio moje vlastito Čistilište na Zemlji jer nije htio da ja ondje završim.Negdje u to vrijeme me je ruka Gospodnja odvela na misu na koju nisam baš htjela ići,na toj misi su se dijelile molitve Krunice Božanskog Milosrđa,čitala sam to i plakala i počela moliti.Milosti su stizale.Tada djed umire,iznenada,otac skoro umre od trovanja alkoholom,a moje muke traju.Nakon djedove smrti molila sam malo za njega,ništa previše.Prolazi neko vrijeme i na internetu pronađem ove molitve.Počnem ih moliti i čak nehotično tražim od Oca da mi da mali znak,i nedugo zatim sanjam djeda.San je izgledao ovako(nisam vidjela samo Čistilište)-hodala sam s bratićem livadom i dolazili smo do djedove kuće,nebom su letjele tri rode-jedna se srušila i pala-dandanas ne znam što ovo točno znači,međutim,simboliku svega ostaloga Gospodin mi je dao jasno shvatiti.


Prilazeći,vidjeli smo djeda kako razgrnjuje nešto pepela u staroj krušnoj peći.Nije smio s nama razgovarati,to sam odmah shvatila,bio je mokar,blatnjav,u muci.Izgledao je mlađe nego kad je umro.Bratić je nestao iz konteksta,kao da ga se nije puno ticalo.Djed mi se zahvalio na molitvi i zagrlio me.Tada smo ja i bratić krenuli prema djedovoj kući,ušli smo unutra gdje su bili i ostali-moj drugi bratić,sestrična i moj brat,izgledali su ravnodušno.Odmah sam krenula prema peći,da naložim jer ostalo je još samo par žera,a njima je bilo tako svejedno,tada sam bila ljuta na njih jer ne lože vatru.Iz toga sam shvatila da je vatra naša molitva,molitva za djeda u ovom slučaju,dakle bila je slaba,gotovo nikakva.


Počela sam moliti prošle godine,negdje početkom trećeg mjeseca,ali nisam molila redovno,pa sam zamolila Isusa da mu sad još nadoknadim tih deset-petnaest dana.Nadam se da ću tada biti gotova.Vjerujem da će mi Bog dati opet mali znak za završetak tih molitava jer iskreno ne znam točno dokad ih trebam moliti.Moja teta,djedova nećakinja,završila je te molitve te je na kraju sanjala svoju majku,djedovu šogoricu i njega kako usred mnoštva odlaze i viču joj:Odosmo mi na drugu stranu!
Veliki Božji pečat na sve ovo je i što mi je otac prestao piti nakon otprilike sedam godina.
Ne zaboravimo Majku Božju,u Međugorju mi je dala osjetiti miris ruža,dala mi je osjetiti kako mi "mač probada srce",te unutarnje viđenje otvorenog neba nad međugorskom crkvom.Hvala Ti,Majko!!Što me štitiš,braniš i čuvaš!
Nadam se da ste zadovoljni odgovorom,trenutno mi je lakše u životu nego prije,znam čemu to mogu zahvaliti.Potrebno je moliti za duše u Čistilištu!Neka nam se Bog svima smiluje u ovo vrijeme!


Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetome!!!!
Ako budete milosrdni,milosrđe ćete i primiti!"

 


Objavi na Facebooku
Euharistijsko čudo iz LancianaEuharistijsko čudo iz LudbregaDuhovna obnova, fra zvjezdan Linić 2008.Obraćenje sa islamaPriča Nahed Mahmoud MetwalliNevjerojatno svjedočanstvo FatimePomoćnik egzorcista Marijana Arhara i njegovo svjedočanstvoSveta Brigita od Švedske i njene čudesne ObjavePetnaest molitava Svete BrigiteJanja Todorović, poznata astrologinja Balkana: "Blagosloven dan u koji se izbavih od zablude lažljive nauke demonske, što se zove astrologijom - kraljicom okultnih nauka!"Pismo iz paklaDetaljan opis obraćenja mladog Turskog studenta IsusuPriča poznatog kršćanskog karizmatika James-a Manjackal-aSv. Margarita, djevica i mučenica"..imam jasne primjere osoba koje su za vrijeme molitve za ozdravljenje, opsjednute silama zla, vikale 'Ja sam Reiki' , 'Ja sam Joga'..." - J.Manjackal o jogi i njezinim dijametralno suprotnim filozofskim načelima od kršćanstvaVodnjan i ostaci 250 kršćanskih mučenika - veliko blago za koje ne znaju ni kršćani!Metal i ostale vrste glazbe i ulazak u određeno stanjeSvjedočanstvo - Ante ŽivkovićSlučaj patera Rufusa o djevojci koja je jela na bajramu i meso žrtvovano idolimaSvjedočanstvo bavljenja alternativom, oslobađanje nakon molitvi otklinjanja i pronalazak živoga Boga - Nikola ŠkrinjarićObraćeni musliman koji je i po 4 sata dnevno čitao Kur'an tvrdio: "Ništa me ne može prisiliti da priznam da je Isus Sin Božji!"Međugorje - video svjedočanstvo "Evo ti majke"Svjedočanstvo predbračne čistoćeOpsjednutost i prisustvo demona nakon višegodišnjeg bavljenja tarotomSv. Franjo Asiški - "Ako se ti sada kolebaš između Krista i Muhameda, naredi da se raspali vatra i ja ću ući u tu vatru s tvojim svećenikom da bi vidio čija je vjera Prava Vjera."Čovjek koji je bolovao od karcinoma ušao u remisiju dok je popravljao CrkvuObraćenje od homoseksualnostiKamal Saleem, kojega je majka učila: "Ako ubiješ Židova sine, ruka će ti sjajiti ispred Allaha i domaćin neba će slaviti ono što si učinio"Liječnica je tri dana bila mrtva: Vidjela sam sve, i raj i pakao. "Tko je vidio Krista vidio je i Oca i tko je vidio Oca vidio je i Krista"Čudesno izliječenje i obraćenje muslimana nakon dolaska Isusa uz bolnički krevetU 28. godini od bankara u Zagrebu do Božjeg poziva i odlaska u kapucineSvjetleći kip Gospe: Mještani Međugorja javljaju da kip ne svijetli čim pada mrak, i ne svijetli uvijek po mrakuBožja ljubav po rukama fra Zvjezdana Linića i podizanje bolesnih iz kolicaGovorio je protiv Crkve, a sada se sprema postati svećenikPet izvanrednih euharistijskih čuda koja su ostavila materijalni tragOd imama do katoličkog propovjednika

Vaš komentar:

refresh slike

Dragi svi, želim vam posvjedočiti 15 molitva svete Brigite! Izmolila sam sveukupno šest godina te molitve. Uvijek su bile na određenu nakanu. Prvu godinu sam molila za muža i vrlo brzo sam se udala. Onda sam molila za bebu i dobila sam sina. Sin David je bio boležljiv te sam se molila za njegovo zdravlje i sada je zdrav kao dren. Bila sam po drugi puta trudna te sam se mola i za tu bebu, kao i za treću bebu. Tako sam nakupila pet godina molitava. Ova zadnja godina je namijenjena za stalan posao. Čekam što će Gospodin providjeti. Napasti su jako velike; nekada neizdržive, ali Gospodin uvijek da snage. Često budem jako umorna, nekada nakon tih molitava moram leći spavati. Napadi dolaze sa svih strana; od roditelja, sestre, muža, djece, kolega na poslu… Zli smili uvijek nešto da me izbaci iz takta, ali Gospodin uvijek da snage za dalje. Božji blagoslov svima.

Blaženka

HIM!POČELA SAM MOLITI I 7 I 15 MOLITVI 23.7.NA SAM BLAGDAN SVETICE,MOLIM SVAKI DAN ALI NEKAKO JALOVO ČINI MI SE,IZMOLIM SVAKE U 15-TAK MINUTA,IMA LI TKO SAVJET KAKO IH MOLITI POBOŽNO I S RAZMISLJANJEM A NE KAO STROJ?BB

margareta

Hvaljen Isus i Marija svima i zelim vam dati podrsku da samo nastavite moliti molitve svete Brigfite.
Ja uskoro zavrsavam 15 molitava svete Brigite tocnije 18.10.2016 a 7 molitava svete Brigite imam moliti jos 11 godina.
Nije lako dolazio sam i ja u napast da prekinem molitve i kao nemam volje da ih molim al sam ustrajao. To se iskusenje i sad ponekad javi al sam uporan. Jedino sam nakon 3 mjeseca osjetio tokom molitve 3 puta probadanje izmedju lijevog ramena i srca. Nakon toga jedino pobnekad sanjam da molim molitve i cujem sebe kako naglas izgovaram molitve. Tokom molitve takodjer je Isusov lik prisutan u mojim mislima kao da me bodri i kao da sam sjedinjen s njime . Stekao sam cvrscu vjeru i spoznaju u Boga.
Tokom korizme sam cesto znao sanjati 3 i 6 Boziju zapovijed ispisanu Krupnim slovima. Nastojim da se pridrtzavam svih Bozijih zapovijedi.
A sad bih vas zamolio ako itko zna tumaciti snove da mi rastumaci jedan san.
Jutros sanjam 7 Molitava svete Brigite ispisanih krupnim crnim slovima na bijelom kamenu. Kamenje je bilo poredano jedno pored drugog u razmaku od nekih 1m. Klecim i naglas molim molitve pred likom majke Bozije. Kad sam zavrsio molitve i prekrstio se majci Bozijoj su tekle suze. Istovremeno sam bio tuzan i bez rijeci zbog toga prizora i bijelom maramicom sam kupio suze iz Gospinih ociju. Tako sam se razbudio. . Ako itko zna znacenje toga sna molio bih vas da mi ga rastumacite.
Hvala i uz Boziji blagoslov
Kristijan

Kristijan

Pocela sam molitve moliti u prvom mjesecu. Iskusenja su bila jaka,pa sam prekinula nakon mjesec dana. U drugom mjesecu sam opet pocela i molila malo vise od mjesec dana. Opet prekinula zbok napada sotone i zloduha. Ali dok sam molila Brigitine molitve,stvorila sam dublji odnos s Bogom. Pa nisam htjela odustati,i 7.4 sam ponovno pocela moliti. Ovaj put ne odustajem,iako cujem skripanje po sobi,tv se znao sam paliti ili cak sanjam ljude koji se pretvaraju u sotonu. Zelim jos napomenuti da sam u tom periodu prepoznala neprijatelje. I prekidaju se dugogodisnja prijateljstva otkad molim Brigitine molitve,a bliski ljudi kazu da sam postala bolja osoba. Ustrajte u molitvama iako je tesko. Bog vas blagoslovio!

Dajana

Meni je 01.03.2016. proslo godina dana od kada molim 15 MSB...Znam da je prilicno tesko, posebno ako neki rade i imaju djecu ali sto je teze, sigurno dobivas vecu milost kod Boga...Savjetujem svima da mole ove molitve, posebno onima kojima fale njihovi pokojni..Zamislite te duse u cistilistu koje su same, u mraku, tuzni i u muci, konstantno placu a ovise samo o nama tu na ovom svijetu (a rijetko tko mari za njih)...Ako bolje razmislimo, to nije ni velika zrtva za spasiti nase voljene ...15 MSB, ne samo da spasavas duse u cistilistu, vec duse i u tvojoj okolini, a i sebe...Ova molitva je dar s neba...Iskoristimo ga! BVsveB

Daniela

Hvaljen Isus!
Poceo sam moliti 15 molitava Sv. Brigite 13.10.2015. na koje sam slucajno naisao.
Dosada nisam nista osjetio. Jedino ponekad imam osjecaj kao da sam preskocio molitvu a znam da ih nisam preskocio. Ponekad takodjer mi srce ubrzano lupa i stomak mi se nadima i grlo susi dok molim al ne odustajem. Jednom sam vjerovanje izmolio na kraju. umjesto na pocetku.
Zanima me dal se ovih 15 molitava moli u bilo koje vrijeme dana il samo uvece jer ja ih vecinom m olim poslije podne il tokom dana ovisno od vremena jer posto mi je radno vrijeme nejednako i vecinom dolazim kuci poslije ponioci il u ranim jutarnjim satima a nakon leta sam preumoran . Tada se vecinom prekrstim i izmolim vecernju molitvu i idem na spavanje.
Pozdtav svima

Kristijan

Hvaljen Isus i Marija braćo i sestre koji čitate divna svjedočenja ljudi. Želim vam posvjedočiti Gospodina našeg po molitvama Sv Brigiti. Rasla sam u vjeri koju me je majka učila, odgajala, teško djetinjstvo sam imala, otac koji je volio puno alkohol trošiti, Vrapče, tučnjave itd, ali iskreno da vam kažem ne žalim niti radi ijednog dana nego se kajem pred Gospodinom ako sam ga ikako ja povrijedila svojim riječima, djelima. Zatim sam se udala za supruga koji nevjeruje da je Bog živ, da je Isus živ i da je Majčica živa, rodila sam jedno dijete pa se suprug počeo udaljavati, rodila sam drugo djete koje je nakon 4 mjeseca preminulo (nalazi se sa Isusom), krstila sam ga po rođenju, rodila sam teće djete i tada je nastala još veča kalvarija, svi su mi okretali leđa, muž se odao alkoholu, lumpovanju sa ljudima koji po godinama njemu nisu nikako odgovarali ali su njemu pasali, skitnji po nočima itd,šlola me ugnjetavala radi sina koji je skupljao loše ocjene, puno, puno je toga bilo da bi ja nakon toga pala , uistinu pala počela tako silno griješit , zadavat udarce svome Isusu, Majcici Mariji koju toliko volim, znala sam da sam toliko grešna da teške grijehe činim , ali sam ih činila, do jednog dana kada sam zavapila Bogu. Bog mi je po mojoj majci rekao koja je toliko bila uporna i strpljiva poručio da molim, koliko mi je puta to govorila ali moja uha su bila začepljena, zato molite za sve grešne duše da čuju da progledaju. počela sam okupljat djecu i sa njima moliti krunicu, tada mi je mama rekla za molitve Sv. Brigite. dragi moji, te su molitve toliko jake, toliko divne, naš Isus je tako pun strpljenja i ljubavi. kada sam počela moliti m15 molitava , dobila sam želju da ih znam napamet da ih molim istinski iz duše, da moja duša vapi ka gospodiniu, da mu častim svaku ranu iz ljubavi, nakon mjesec i pol dana molitve su počele teči iz mojih usta bez čitanja, znate kako sam se osječala moleči ih, tako neobjašnjivo, grcajići suze radi silnih boli koje sam mu ih zadala a On me toliko ljubi, moj tata se jako razbolio, i osjecala sam da sa zadnjim danom koji ću izmoliti molitve nešto će se dogoditi, tako je i bilo tata je umro, a u meni je mir bio, tuga i mir, imao je veliku patnju.Dva mjeseca prije nego sam kraja tih godinu dana izmoljenih osjetila sam da moram biti čista, čista kako i duhom tako i tijelom, otišla sam se istuširati , te da uzmem ponovno molitve u svoje ruke i kako ih molim jednu po jednu tako da okrečem i stranicu, bračo i sestre kada sam došla do 9 molitve Isus mi je darovao svoju Presvetu i Predragocjenu krv, od 9 do 15 molitve se nalaze na stranicama kapljice Presvete Krvi pošpricane na stranicama.. Isus naš je rekao bdijte , evo GOSPODINE MOJ, PRESVETO TROJSTVO kada si me pozvao želim biti tvoja i duhom i tijelom, lijegati i buditi se sa mišlju o tebi i za spasenje svih duša kojima je to potrebno. molite i molite brači i sestre jer Isus vas čeka da mu otvorite vrata srca svoga, a kada ga primite više ne griješite , nemojte ga šamarati grijesima svojim, imala sam i ja blikade i imam ih danas ali ujutro kad se probudite molitvu uU IME ISUSOVO I ARHANĐELU MIHAELU se prvo izmolite, u mom domu je mir, a što je najvažnije i u mom srcu. kada mognete odite u ŠurkovaC KOD FRA IVE PAVIĆA, da primite krštenje DUHOM I VATROM. Mir sa svima u srcima.

Lidija

Sve se događa sa razlogom.Drago mi je da sam naišla na ovaj članak što je pisala ANA iz Slavonije.Moj otac je umro prije deset mjeseci,nisam mogla zamislit da ga više nema.Išla bi mu na grob i pričala,pričala.Jedan dan sam tila da sebi oduzmem život na njegovom grobu,samo da mogu biti sa njim,da smo skupa ,i ništa mi više nije trebalo ,trebo mi je otac ,treba mi je oslonac,jednom riječju BIJE MI JE SVE.Došla sam na grob i pričača i rekla sam mu od sad će mo biti skupa,da sam uzela tablete da popijem na njegovom grobu.Na njegovom križu je bila krunica,kad je krunica počela lupat ,udarat u križ,stala sam i gledala u krunicu kako može tako jako da lupa,čujem glas koji mi govori---odlazi,odlazi--samo čujem odlazi.Zazvala sam Boga i rekla,Bože ako je stvarno moj otac sa mnom,nek se krunica umiri,krunica se umirila ,al su riječi i dalje dolazile odlazi..Rekla sam dobro oče ako ti tako želiš ,i ništa više nisam rekla ,jer sam non stop čula odlazi,-----TA KRUNICA KOJA JE BILA NA KRIŽU,TU KRUNICU SAM TILA STAVIT U KAPSU,STAVILA SAM JE U ĐEP OD GAĆA,OBUKLA SE,TRAŽIM DA NEBI ZABORAVILA ,KRUNICE NEMA U ĐEPU,UVATILA ME NERVOZA ,JOJ IDE MI OTAC BEZ KRUNICE U GROB,TRAŽIM PO ORMARU NIGDI JE NEMA,KAD SMO SE VRATILI JA OPET TRAŽIM ,NAŠLA JE DI MI NIKAKO NIJE JASNO KAKO JE MOGLA DOSPIT U ROBI,AKO JE ISPALA ISPALA BI ODMA NA VRH ROBE,ZNAČI BOG IMA SVOJE RAZLOGE,TA ME KRUNICA OTIRALA DA NEBI NAPRAVILA ŠTO SAM TILA NAPRAVIT BOŽE HVALA TI----i dalje sam odlazila na groblje,al se nebi puno zadržala bez velikih priča i pošla bi ća.Jedan dan sam naišla na 15molitvi Sv.Brigitte,i odlučim da ću molit,u misli mi je doša otac i da je vrijeme da ga pustim da ode,da nađe svoj mir,da ga ne zadržavam,kad bi mi doša u misli bija bi tužan spuštene glave,niko nebi bio sa njim,uvik sam.Počela sam plakat,i rekla da ću ga pustit,al da se bojim,kad ode da ću ostat sama.Rekla sam mu kad odeš čuvaj me sa neba.Pošla sam mu na grob dan prije DUHOVA i pričala i sve mu rekla.Boga dragog zazivala,da mu ga dajem ,da dođe po njega.Došla sam kući sva radosna,u mene ušao mir,radost,cili dan sam zračila da nemogu to opisat.Doša muž sa posla ko da je vrag uša u njega,al nije me uspija izbacit iz takta.Na DUHOVE kad sam legla,pitala sam Boga dal mi je oca pove u nebo,došla mi je slika---IMA PUT SAV OD OBLAKA I SA OBE STRANE OBLACI,MOJ OTAC IDE SA TIM PUTOM I NIJE RADOSTAN TUŽAN JE,PITA JEDNU OSOBU KOJIM PUTEM TREBA KRENUT,IDE DALJE POŠTO GLAVU NIKAKO NE DIŽE,PITA JOŠ JEDNU OSOBU KOJIM PUTE TREBA KRENUT.POKAZA MI SE IZA VELIKOG OBLAKA,A NA PUTU MU SE NAŠA OBLAK KOJI JE SAV OKRUGLI ,GLEDA KUD DA PROĐE ,NA NIJEDNU STRANU NIJE MOGA PROĆ,STA JE I GLEDA KUD BI MOGA KRENUT,---ČUJEM GLAS KOJI MU GOVORI ,ZAŠTO SI STA ,ZAŠTO NE IDEŠ,ON JE ODGOVORIJA DA NEMOŽE PRIJEĆI,GLAS MU GOVORI MOŽEŠ,ON PITA KAKO,POJAVIO SE ANĐEO SA KRILIMA I SAMO MU PRUŽIO RUKU I PRELETJELI SU PREKO OBLAKA,ANĐEO MU JE REKA VIDIŠ DA MOŽEŠ ,NASTAVI DALJE SA OVIM PUTEM IĆ-----Zahvalila sam Bogu što mi je pokaza put mog oca.Molila sam i dalje Brigittu,jedan dan sam preskočila i nikako nisam nadoknadila,sutra,sutra,išla sam spavat molitva mi iz misli ne izlazi,ujutro se probudila prvo na pamet molitva.odma sam izmolila i onu propuštenu.Navečer sam se molila Bogu i pitala da mi reče gdje mi je otac,kako je ,da mu reče da ga puno volim,da je on moj zemaljski otac koji mi puno fali ,čakala sam odgovor možda 5 -10 minuta. čujem glas----MARE NE BOJ SE--- zazva me tri puta--- TVOJ OTAC JE ODMA PRIPORUČIJA,DA TE DAJE MENI U RUKE,TVOJ OTAC JE JOŠ TUŽAN,TVJ OTAC JE KOD MENE,AL NISAM GA JOŠ UZEO SEBI,DA BI GA UZEO SEBI MORAM ISPUNITI NJEGOVE ŽELJE.želje ti nemogu reći ,zato ih nemoj pitati nikako.otac te voli,otac zna da i ti njga voliš.opet mi je reka ne boj se,bit će sve u redu nastavi molit BRIGITTU.Zazovi me za oca,uvik ću ti reći.BOŽE HVALA TI.----NISAM NIŠTA UMISLILA,DRAGO MI JE BILO PROČITAT DA SU I DRUGI LJUDI DOŽIVILI SLIČNA ISKUSTVA--ANA HVALA JOŠ JEDNOM ŠTO SAM NAIŠLA NA ČLANAK VAŠ---Bogu je sve moguće.

Mara M.

HVALJEN ISUS I MARIJA. HTJELA BI ÅOSVJEDOCITI O 15 MOLITAVA SV.BRIGITE JAKO SU MILOSNE DVA PUTA PO GODINU DANA SAM MOLILA .POCELA SAM TRECU GODINU MOLIM KRATKO TEK PETNAESTAK DANA A BOG ME SVAKI DAN PREDIVNIM NEVJEROVATNIM STVARIMA DARIVA. NAPASTI SU PREVELIKE ALI TO JE ZNAK DA STE NA PRAVOM PUTU I ZATO SOTONA VAS NAPADA.

BOJANA

eto molim molitve sv.Brigiti od UKRSNOG PONEDELJKA,slućajno sam poćela,izbjegavala sam ih ali eto krenula sam i ne odustajem,eto danas sam nazvala kolegicu od koje sam cula da nije izdržala,sve mi se skupilo ali neću odustat,ubiti sve je krenulo nizbrdo,novci,djete mi ostalo bez posla,svađe u kući i sin upisao po drugi put krivu školu,stim da je pao prvi razred malo cudno ali eto,nema veze primila sam sve to super i mirno ali osjecam da je to borba jer me boli trbuh kad molim guši me ali nema šanse da odustanem,jednostavno ISUS JE JAČI OD TIH LOŠIH KOJI NAPADAJU,jedino koju da još molitvu molim za zaštitu,uh teško je ovo zbilja ali nedam se ja ISUSE MOJ I HVALA TI

jelica

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | Sljedeća