Tko je žena o kojoj prorokuje Ivan u Otkrivenju? "Žena odjevena suncem, mjesec joj pod nogama, a na glavi vijenac od dvanaest zvijezda."

Tko je žena o kojoj prorokuje Ivan u Otkrivenju?

Uznesenje Marijino katolici diljem svijeta slave kao dogmu o Mariji koju je donijela katolička Crkva u 20. stoljeću. Iako mnogi protestanti i neke denominacije pokušavaju osporiti Mariju kao...

Obraćenje od homoseksualnosti

Obraćenje od homoseksualnosti

"Oče James! 

Zahvaljujem Isusu Kristu što me je izliječio od homoseksualnosti preko Vaših ruku i Vašeg naviještanja Božje riječi. Nazočio sam Vašim duhovnim obnovama u Elblagu ove godine i moram priznati kako se je moj život posve izmijenio. Spreman sam pružiti svoje svjedočanstvo svakomu tko pati od istog problema jer naš Gospodin Isus Krist ima moć to izmijeniti. Moj je život veliki dokaz da je to moguće. Trenutno mogu reći da je homoseksualnost jedna velika laž koja usmjeruje nesretne ljude u još veću prazninu. Znadem da postoji velik broj homoseksualaca koji traže pomoć i nadu svojim životu. Želio bih biti alat u Božjim rukama ukoliko je Njegov plan to učiniti za njih. Molim za njim i vjerujem da će mi Gospodin dati vrijeme i snagu da radim za ljude kojima nije dobro. Bog Vas blagoslovio, oče.

 

Piotr, Poljska"

 

Ovo je svjedočanstvo osobe koja pokazuje da se može - obratiti čovjek od homoseksualnosti. Predodžba o homoseksualnosti kao stanju koje je nemoguće vratiti u tok prokreacije života je ništavna kada se čovjek u vjeri preda Bogu. Ne smije se osuđivati čovjek kao grešnik već grijeh; bio on homoseksualizam, seksualizam ili mastrubacija - bilo kakva stanja bludnosti odvraćaju od svetosti i Boga. Piotr je preko ruku Jamesa Manjackala izbavljen od homoseksualnog poriva i stanja. Da postoje i vjernici koji imaju problema s time ali da čudesni Bog djeluje je dokaz i jednog našeg čitatelja, koji se javio da je nakon par mjeseci nakon molitve počeo sanjati ženski rod.

 

Izvori:
http://www.jmanjackal.net/cro/crotest.htm


Objavi na Facebooku
Euharistijsko čudo iz LancianaEuharistijsko čudo iz LudbregaDuhovna obnova, fra zvjezdan Linić 2008.Obraćenje sa islamaPriča Nahed Mahmoud MetwalliNevjerojatno svjedočanstvo FatimePomoćnik egzorcista Marijana Arhara i njegovo svjedočanstvoSveta Brigita od Švedske i njene čudesne ObjavePetnaest molitava Svete BrigiteJanja Todorović, poznata astrologinja Balkana: "Blagosloven dan u koji se izbavih od zablude lažljive nauke demonske, što se zove astrologijom - kraljicom okultnih nauka!"Pismo iz paklaSvjedočanstvo čitateljice o čudotvornim molitvama Svete BrigiteDetaljan opis obraćenja mladog Turskog studenta IsusuPriča poznatog kršćanskog karizmatika James-a Manjackal-aSv. Margarita, djevica i mučenica"..imam jasne primjere osoba koje su za vrijeme molitve za ozdravljenje, opsjednute silama zla, vikale 'Ja sam Reiki' , 'Ja sam Joga'..." - J.Manjackal o jogi i njezinim dijametralno suprotnim filozofskim načelima od kršćanstvaVodnjan i ostaci 250 kršćanskih mučenika - veliko blago za koje ne znaju ni kršćani!Metal i ostale vrste glazbe i ulazak u određeno stanjeSvjedočanstvo - Ante ŽivkovićSlučaj patera Rufusa o djevojci koja je jela na bajramu i meso žrtvovano idolimaSvjedočanstvo bavljenja alternativom, oslobađanje nakon molitvi otklinjanja i pronalazak živoga Boga - Nikola ŠkrinjarićObraćeni musliman koji je i po 4 sata dnevno čitao Kur'an tvrdio: "Ništa me ne može prisiliti da priznam da je Isus Sin Božji!"Međugorje - video svjedočanstvo "Evo ti majke"Svjedočanstvo predbračne čistoćeOpsjednutost i prisustvo demona nakon višegodišnjeg bavljenja tarotomSv. Franjo Asiški - "Ako se ti sada kolebaš između Krista i Muhameda, naredi da se raspali vatra i ja ću ući u tu vatru s tvojim svećenikom da bi vidio čija je vjera Prava Vjera."Čovjek koji je bolovao od karcinoma ušao u remisiju dok je popravljao CrkvuKamal Saleem, kojega je majka učila: "Ako ubiješ Židova sine, ruka će ti sjajiti ispred Allaha i domaćin neba će slaviti ono što si učinio"Liječnica je tri dana bila mrtva: Vidjela sam sve, i raj i pakao. "Tko je vidio Krista vidio je i Oca i tko je vidio Oca vidio je i Krista"Čudesno izliječenje i obraćenje muslimana nakon dolaska Isusa uz bolnički krevetU 28. godini od bankara u Zagrebu do Božjeg poziva i odlaska u kapucineSvjetleći kip Gospe: Mještani Međugorja javljaju da kip ne svijetli čim pada mrak, i ne svijetli uvijek po mrakuBožja ljubav po rukama fra Zvjezdana Linića i podizanje bolesnih iz kolicaGovorio je protiv Crkve, a sada se sprema postati svećenikPet izvanrednih euharistijskih čuda koja su ostavila materijalni tragOd imama do katoličkog propovjednika

Vaš komentar:

refresh slike

koliko upravo u liječničkim krugovima nedostaje znanja o homoseksualnosti a i o čovjeku opčenito,velika je zadaća svakog danas informirati se objektivno a ovaj portal to omogućava.
Slavimo Gospodina radi "novog poretka",poretka d j e l a t n e m i l o s t i koja liječi.SLAVA SVEMOGUĆEMU što nam pokazuje tame zablude
kojekakvih kvazinauka danas kao i n o v i p o r e d a k koji nastaje onog trena kada prihvatimo Isusa u svoj život!- ovo je početak NOVOG DOBA- DOBA U KOJEMU ĆE SE SPOZNATI ČIJA JE MOĆ NAJVEĆA I TKO JE GUBITNIK,DOBA MILOSTI I OČITOVANJA NJEGOVE ZAUZETE LJUBAVI ZA SVAKOG,SVAKOG I ONOG USMJERENOG NA RAZARANJE I MRŽNJU GOSPODIN MOŽE OZDRAVITI NA DOBRO JER JE MOĆAN.

doroteja