Međugorje - video svjedočanstvo "Evo ti majke"

Međugorje - video svjedočanstvo

Ovo je video uradak iz 2011. godine snimljen od strane HRT-a u trajanju od jednog sata, u kojem svjedoče razni svjedoci u Međugorju sa brojnim detaljima; također i sami vidioci, svećenici,...

Nevjerojatno svjedočanstvo Fatime

Pogledajte svjedočanstvo Fatime, osobe koja u svojem obiteljskom stablu ima nekolio imama; koja je i sama bila izučavana za islamskog učenjaka; o njezinom potresnom svjedočanstvu i kako kaže - pravom, fizičkom susretu sa Isusom kroz svjetlo i cjelokupnom njegovom obraćanju. Poslušajte jasan i britak govor muslimanke koju je njena obitelj pokušala i ubiti nakon obraćenja; o njenom izgnanstvu; te o posjetu islamskog egzorcista koji je sam svjedočio prisustvu nekoga koji je stajao uz Fatimu. Svjedočanstvo nakon kojeg nitko ne može ostati ravnodušan - obavezno poslušati sve nastavke - posebno treći i četvrti!

 

 

 

 

 


Objavi na Facebooku
Euharistijsko čudo iz LancianaEuharistijsko čudo iz LudbregaDuhovna obnova, fra zvjezdan Linić 2008.Obraćenje sa islamaPriča Nahed Mahmoud MetwalliPomoćnik egzorcista Marijana Arhara i njegovo svjedočanstvoSveta Brigita od Švedske i njene čudesne ObjavePetnaest molitava Svete BrigiteJanja Todorović, poznata astrologinja Balkana: "Blagosloven dan u koji se izbavih od zablude lažljive nauke demonske, što se zove astrologijom - kraljicom okultnih nauka!"Pismo iz paklaSvjedočanstvo čitateljice o čudotvornim molitvama Svete BrigiteDetaljan opis obraćenja mladog Turskog studenta IsusuPriča poznatog kršćanskog karizmatika James-a Manjackal-aSv. Margarita, djevica i mučenica"..imam jasne primjere osoba koje su za vrijeme molitve za ozdravljenje, opsjednute silama zla, vikale 'Ja sam Reiki' , 'Ja sam Joga'..." - J.Manjackal o jogi i njezinim dijametralno suprotnim filozofskim načelima od kršćanstvaVodnjan i ostaci 250 kršćanskih mučenika - veliko blago za koje ne znaju ni kršćani!Metal i ostale vrste glazbe i ulazak u određeno stanjeSvjedočanstvo - Ante ŽivkovićSlučaj patera Rufusa o djevojci koja je jela na bajramu i meso žrtvovano idolimaSvjedočanstvo bavljenja alternativom, oslobađanje nakon molitvi otklinjanja i pronalazak živoga Boga - Nikola ŠkrinjarićObraćeni musliman koji je i po 4 sata dnevno čitao Kur'an tvrdio: "Ništa me ne može prisiliti da priznam da je Isus Sin Božji!"Međugorje - video svjedočanstvo "Evo ti majke"Svjedočanstvo predbračne čistoćeOpsjednutost i prisustvo demona nakon višegodišnjeg bavljenja tarotomSv. Franjo Asiški - "Ako se ti sada kolebaš između Krista i Muhameda, naredi da se raspali vatra i ja ću ući u tu vatru s tvojim svećenikom da bi vidio čija je vjera Prava Vjera."Čovjek koji je bolovao od karcinoma ušao u remisiju dok je popravljao CrkvuObraćenje od homoseksualnostiKamal Saleem, kojega je majka učila: "Ako ubiješ Židova sine, ruka će ti sjajiti ispred Allaha i domaćin neba će slaviti ono što si učinio"Liječnica je tri dana bila mrtva: Vidjela sam sve, i raj i pakao. "Tko je vidio Krista vidio je i Oca i tko je vidio Oca vidio je i Krista"Čudesno izliječenje i obraćenje muslimana nakon dolaska Isusa uz bolnički krevetU 28. godini od bankara u Zagrebu do Božjeg poziva i odlaska u kapucineSvjetleći kip Gospe: Mještani Međugorja javljaju da kip ne svijetli čim pada mrak, i ne svijetli uvijek po mrakuBožja ljubav po rukama fra Zvjezdana Linića i podizanje bolesnih iz kolicaGovorio je protiv Crkve, a sada se sprema postati svećenikPet izvanrednih euharistijskih čuda koja su ostavila materijalni tragOd imama do katoličkog propovjednika

Vaš komentar:

refresh slike

P.s. poprilično sa sigurnoću možemo utvrditi da osoba nije Jehovin svjedok jer oni ne vjeruju u Isusa kao Boga, na što se osoba jasno referencira kada govori o Isusovom razgovoru sa Tomom, ili o Ivanovom proslovu gdje shvaća da je Isus Riječ koja je tijelom posltala.

Lijep pozdrav i Božji blagoslov!

Svjedocanstva.com

Hvala vam na vašem komentaru. Žena možda unistinu i nije katolkinja, na što zapravo nismo ni ciljali ovim člankom, nego se samo ovim primjerom htjelo iskazati veliku objavu Isusa u njen život na na zbilja čudesan način, kroz njegove Riječi i objave koje joj je uputio. Na nama samima je naravno opet i križ da prepoznamo mane i prednosti određene religije ili denominacije i odaberemo ono najbolje.

Božji blagoslov

Svjedocanstva.com

sviđa mi se svjedočanstvo, jedino nisam razumio na što je li se ona obratila na katoličanstvo ili protestantizam, te neke mi riječi neke nisu jasne a napisane su dok ona govori a spominju se u svjedočanstvu kao( baptist) i jehovah ( pa me malo podsjeća na jehove svjedoke). Molim vas provjerite to jer ne bi hito da se miješa neka druga religija i katoličanstvo, ako je provjereno oprostite na sumnji. Inače ja i žena također često smo u crkvi sv. Križa u sigetu te također možemo posvjedočiti o slavi Božijoj koja se očituje na misi za ozdravljenje i oslobođenje.

ivica