Je li bit Božića u obiteljskom druženju, darovima i velikoj konzumaciji hrane? Zbog čega slavimo Božić?

Je li bit Božića u obiteljskom druženju, darovima i velikoj konzumaciji hrane? Zbog čega slavimo Božić?

Ako netko traži odgovor koji je smisao Božića, odmah ćemo se ograditi od prve rečenice iz naslova ovog teksta. Smisao i bit Božića. Toliko mnogo interpretacija (krivih); a toliko jednostavan...

Kamal Saleem, kojega je majka učila:

Kamal Saleem, kojega je majka učila: "Ako ubiješ Židova sine, ruka će ti sjajiti ispred Allaha i domaćin neba će slaviti ono što si učinio"

Kamal Saleem je bivši musliman rođen u Libanonu koji je preselio u SAD. Nakon teške nesreće uviđa kako mu kršćani pomažu i ostaje zbunjen u srcu. Traži tada od je Boga u kojeg se obje religije, kršćanska i islamska kunu da vjeruju - u Boga Abrahama, Izaka i Jakova prema Starom zavjetu; da mu objavi da je stvaran, da mu da neki znak. Tek nakon molitve upućene tom Bogu a ne Allahu, Kamal upoznaje Isusa i doživljava iskustvo s njime.

 

Kamal govori kako ga ga je rođena majka sa četiri godine učila Kur'anu, njegovim dužnostima prema Allahu i Džihadu: "ti ćeš jednoga dana biti mučenik, i umrijeti kao Allahov i veličati ćeš islam". "Ako ubiješ Židova sine, ruka će ti sjajiti ispred Allaha i domaćin neba će slaviti ono što si učinio".

 

Kamal je imao 7 godina kada su ga roditelji poslali u islamski militantni kamp da se nauči služiti oružjem u budućoj borbi za Allaha. 

 

Ovaj obraćenik također govori kako je bio treniran zajedno sa ostalima nečemu što se zove kulturni džihad; koji preko socijalno-društvenih apskekata pokušava nametnuti društvu islam sa ciljem da polako i sigurno pokori cijeli svijet. Liberalizam, sloboda, monarhija objašnjava također Saleem, prema islamu su idoli i moraju biti svrgnuti.

 

K. Saleem je otišao u SAD u želji da nameće islam i bori se sa zapadnjačkim svijetom, te je sebe smatrao mačem džihada koji se mora boriti na Allahovom putu; pritom je mislio djelovati kulturnim džihadom. "Mislio sam da sam pomazan". Sebe je vidio kao onoga koji će kršćane pridobivati za islamsku vjeru. No sve se promijenilo kada je doživio tešku prometnu nesreću i što se tada desilo u Kamalovom srcu - samo Bogu i njemu je poznato. Ortoped pomaže Kamalu tako da ga prima u svoju kući budući da Kamal nije imao obitelji tko bi se brinuo za njega jer mu je vrat bio slomljen na dva mjesta. Nakon velikog prihvaćanja i ljubavi koje je primio u toj obitelji, Kamal nakon nekoliko mjeseci odlazi svojoj kući sav zbunjen. Klekne tada na koljena i zavapi svom Bogu Allaha zašto mu je to učinio. Zašto ga je poslao među te obitelji, kršćana i židova koje je inače toliko mrzio, koje su ga roditelji učili da ih mrzi. Tražio je Allaha odgovor da mu odgovori ako ga voli. Kamal je smatrao da zato jer je preispitivao vjeru, mora oduzeti svoj život, te je posegnuo za pištoljem, jer je smatrao da samo tako časno može umrijeti. No tada čuje glas. Koji ga zaziva po imenu; govori mu "Kamal". I glas mu tada kaže: Zazovi Boga Oca Abrahama, Izaka, i Jakova. 

 

Kamal Saleem tada svjedoči: "pao sam na koljena, i zavapio: Bože Oče Abrahamov, Izakov, i Jakovljev, ako si stvaran, odgovori mi! Bože Oče Abrahamov, Izakov i Jakovljev, ako si stvaran, želim te znati!"

 

Tada svjedoči uzneseno: "Gospodin Bog Otac Abrahamov, Izakov i Jakovljev je tada ušao u sobu, i ispunio je sobu sa svojom slavom, i njegovo ime je Jahve, što znači 'Gospodin je Jedan'. Na rukama je imao rupe. Imao je rupe na svojim nogama. Njegovo ime je Isus. Pitao sam ga: Tko si ti, moj Gospodine? Tko si ti? Rekao je, Ja sam Onaj koji jest. Rekao sam mu: ja sam jednostavan čovjek, sa jednostavnim mislima, što bi to trebalo značiti? On je rekao: Ja sam Alfa, ja sam Omega, ja sam početak, ja sam svršetak. Ja sam sve što je između. Poznavao sam te prije nego sam stvorio zemlju. Volio sam te prije nego sam te stvorio u utrobi tvoje majke. Ustani, ustani Kamal". 

 

Kamal Saleem odsada služi Isusu Kristu i životna mu je misija Gospodina i Boga Isusa Krista donijeti muslimanima.

 

Video:

 

 

Izvori:
http://www.kamalsaleem.com/
http://www.kamalsaleem.com/index.php?option=com_content&view=article&id=84&Itemid=54
http://www.cbn.com/700club/guests/interviews/Kamal_Saleem_052010.aspx 
http://www.cbn.com/700club/guests/bios/kamal_saleem041409.aspx Objavi na Facebooku
Euharistijsko čudo iz LancianaEuharistijsko čudo iz LudbregaDuhovna obnova, fra zvjezdan Linić 2008.Obraćenje sa islamaPriča Nahed Mahmoud MetwalliNevjerojatno svjedočanstvo FatimePomoćnik egzorcista Marijana Arhara i njegovo svjedočanstvoSveta Brigita od Švedske i njene čudesne ObjavePetnaest molitava Svete BrigiteJanja Todorović, poznata astrologinja Balkana: "Blagosloven dan u koji se izbavih od zablude lažljive nauke demonske, što se zove astrologijom - kraljicom okultnih nauka!"Pismo iz paklaSvjedočanstvo čitateljice o čudotvornim molitvama Svete BrigiteDetaljan opis obraćenja mladog Turskog studenta IsusuPriča poznatog kršćanskog karizmatika James-a Manjackal-aSv. Margarita, djevica i mučenica"..imam jasne primjere osoba koje su za vrijeme molitve za ozdravljenje, opsjednute silama zla, vikale 'Ja sam Reiki' , 'Ja sam Joga'..." - J.Manjackal o jogi i njezinim dijametralno suprotnim filozofskim načelima od kršćanstvaVodnjan i ostaci 250 kršćanskih mučenika - veliko blago za koje ne znaju ni kršćani!Metal i ostale vrste glazbe i ulazak u određeno stanjeSvjedočanstvo - Ante ŽivkovićSlučaj patera Rufusa o djevojci koja je jela na bajramu i meso žrtvovano idolimaSvjedočanstvo bavljenja alternativom, oslobađanje nakon molitvi otklinjanja i pronalazak živoga Boga - Nikola ŠkrinjarićObraćeni musliman koji je i po 4 sata dnevno čitao Kur'an tvrdio: "Ništa me ne može prisiliti da priznam da je Isus Sin Božji!"Međugorje - video svjedočanstvo "Evo ti majke"Svjedočanstvo predbračne čistoćeOpsjednutost i prisustvo demona nakon višegodišnjeg bavljenja tarotomSv. Franjo Asiški - "Ako se ti sada kolebaš između Krista i Muhameda, naredi da se raspali vatra i ja ću ući u tu vatru s tvojim svećenikom da bi vidio čija je vjera Prava Vjera."Čovjek koji je bolovao od karcinoma ušao u remisiju dok je popravljao CrkvuObraćenje od homoseksualnostiLiječnica je tri dana bila mrtva: Vidjela sam sve, i raj i pakao. "Tko je vidio Krista vidio je i Oca i tko je vidio Oca vidio je i Krista"Čudesno izliječenje i obraćenje muslimana nakon dolaska Isusa uz bolnički krevetU 28. godini od bankara u Zagrebu do Božjeg poziva i odlaska u kapucineSvjetleći kip Gospe: Mještani Međugorja javljaju da kip ne svijetli čim pada mrak, i ne svijetli uvijek po mrakuBožja ljubav po rukama fra Zvjezdana Linića i podizanje bolesnih iz kolicaGovorio je protiv Crkve, a sada se sprema postati svećenikPet izvanrednih euharistijskih čuda koja su ostavila materijalni tragOd imama do katoličkog propovjednika

Vaš komentar:

refresh slike

Blago njemu kad je imao cast da upozna Svevisnjeg!Nije da mu zavidim ali mi je zao sto i ja nisam te srece.

Slobodna Dusa