Rođen za velika djela: "Ja sam se zato rodio i došao na svijet"

Rođen za velika djela:

Mi smo se za to rodili.

 

Mi smo bili tu. Nekoć smo se smijali kao djeca. Danas nas više nema. Srca su nam uvenula. Palo je pšenično zrno iz jezgre srca. Da bi moglo živjeti. Da bi mi mogli...

Čovjek koji je bolovao od karcinoma ušao u remisiju dok je popravljao Crkvu

Čovjek koji je bolovao od karcinoma ušao u remisiju dok je popravljao Crkvu

Muškarac iz Minnesote čekao je čudo, a ono se pojavilo u najčudnijem trenutku - dok je popravljao napuštenu i gotovo srušeno crkvu. Naime, Gregu Thomasu su prije tri godine dijagnosticirali karcinom u četvrtom stadiju, a bolest se proširila na glavu i vrat.

"Kad sam otkrio da bolujem od raka, liječnici su mojoj obitelji rekli da mogu početi planirati moj sprovod", rekao je Thomas za KARE 11.

Thomasa su nedugo zatim otpustili, a budući da nije znao što će sa slobodnim vremenom, počeo odlaziti u duge šetnje zajedno sa svojim psom. U jednoj od tih šetnji naišao je na napuštenu crkvu u koju nitko nije ušao više od stotinu godina. Thomas vjeruje da mu je upravo ta crkva spasila život.

"Otišao je do susjeda i rekao da želi prefarbati crkvu i pitao tko je zadužen za brigu o crkvi. Uputili su ga da razgovara sa mnom", rekao je Don Ryanda, blagajnik groblja koje se nalazi u sklopu crkve.

Thomas je obećao da će obnoviti crkvu pod uvjetom da se oni pobrinu za materijal i da mu daju ključ.

Iako su mu radijacija i kemoterapija izmučili tijelo, Thomas je počeo obnavljati crkvu, a kada je ušao unutra otkrio je da je unutrašnjost netaknuta.

Međutim, tada se dogodilo nešto što je Thomas doživio kao pravo čudo. Naime, nakon što je završio s uređivanjem vanjskog dijela crkve, Thomas je otkrio da je ušao u remisiju i uvjeren je da je sve povezano.

Thomas namjerava dovršiti radove, a uskoro će prijeći i na obnovu krova i unutrašnjosti.

 

 

 

Izvori:
http://www.index.hr/black/clanak/cudo-u-minnesoti-covjek-koji-je-bolovao-od-karcinoma-usao-u-remisiju-dok-je-popravljao-crkvu/647165.aspx

 


Objavi na Facebooku
Euharistijsko čudo iz LancianaEuharistijsko čudo iz LudbregaDuhovna obnova, fra zvjezdan Linić 2008.Obraćenje sa islamaPriča Nahed Mahmoud MetwalliNevjerojatno svjedočanstvo FatimePomoćnik egzorcista Marijana Arhara i njegovo svjedočanstvoSveta Brigita od Švedske i njene čudesne ObjavePetnaest molitava Svete BrigitePismo iz paklaSvjedočanstvo čitateljice o čudotvornim molitvama Svete BrigiteDetaljan opis obraćenja mladog Turskog studenta IsusuPriča poznatog kršćanskog karizmatika James-a Manjackal-aSv. Margarita, djevica i mučenica"..imam jasne primjere osoba koje su za vrijeme molitve za ozdravljenje, opsjednute silama zla, vikale 'Ja sam Reiki' , 'Ja sam Joga'..." - J.Manjackal o jogi i njezinim dijametralno suprotnim filozofskim načelima od kršćanstvaVodnjan i ostaci 250 kršćanskih mučenika - veliko blago za koje ne znaju ni kršćani!Metal i ostale vrste glazbe i ulazak u određeno stanjeSvjedočanstvo - Ante ŽivkovićSlučaj patera Rufusa o djevojci koja je jela na bajramu i meso žrtvovano idolimaSvjedočanstvo bavljenja alternativom, oslobađanje nakon molitvi otklinjanja i pronalazak živoga Boga - Nikola ŠkrinjarićObraćeni musliman koji je i po 4 sata dnevno čitao Kur'an tvrdio: "Ništa me ne može prisiliti da priznam da je Isus Sin Božji!"Međugorje - video svjedočanstvo "Evo ti majke"Svjedočanstvo predbračne čistoćeOpsjednutost i prisustvo demona nakon višegodišnjeg bavljenja tarotomSv. Franjo Asiški - "Ako se ti sada kolebaš između Krista i Muhameda, naredi da se raspali vatra i ja ću ući u tu vatru s tvojim svećenikom da bi vidio čija je vjera Prava Vjera."Obraćenje od homoseksualnostiKamal Saleem, kojega je majka učila: "Ako ubiješ Židova sine, ruka će ti sjajiti ispred Allaha i domaćin neba će slaviti ono što si učinio"Janja Todorović, poznata astrologinja Balkana: "Blagosloven dan u koji se izbavih od zablude lažljive nauke demonske, što se zove astrologijom - kraljicom okultnih nauka!"Liječnica je tri dana bila mrtva: Vidjela sam sve, i raj i pakao. "Tko je vidio Krista vidio je i Oca i tko je vidio Oca vidio je i Krista"Čudesno izliječenje i obraćenje muslimana nakon dolaska Isusa uz bolnički krevetU 28. godini od bankara u Zagrebu do Božjeg poziva i odlaska u kapucineSvjetleći kip Gospe: Mještani Međugorja javljaju da kip ne svijetli čim pada mrak, i ne svijetli uvijek po mrakuBožja ljubav po rukama fra Zvjezdana Linića i podizanje bolesnih iz kolicaGovorio je protiv Crkve, a sada se sprema postati svećenikPet izvanrednih euharistijskih čuda koja su ostavila materijalni tragOd imama do katoličkog propovjednika

Vaš komentar:

refresh slike

Gospodin Tomas je bio u bezizlaznoj situaciji,gde mu je bio i bolescu ugrozen zivot.Receno mu je da se sprema za najgore.Siguran sam da je pmislio sta ce biti sa njim nakon smrti i gde ce provesti vecnost,mozda je u sebi rekao da zavecnost jos nije spreman.Tako skrhan i obeshrabren bolescu u svojoj samoci verujem da je poceo ozbiljno traziti Boga i njegovu pomoc vise nego ikada pre.Bog se moze dosegnuti i u dobru a kada dodje nevolja , patnja,neizvesnost pa cak blizina smrti licno sam Gospod Isus ce biti sa nama i uz ns to je njegovo obecanje dato pre 2000 godina.Vera i poverenje u Boga zivoga kao i iskreno srce gospodina Tomasa pravi momenat trazenja Boga u nevolji je bio odlucujuci faktor za njegovo ozdravljenje.

aleksandar