Zakaria Botros - glava vrijedna 60 milijuna američkih dolara

Zakaria Botros - glava vrijedna 60 milijuna američkih dolara

Znate li tko je Zakaria Botros? Zakaria Botros je osoba koju morate čuti (pri dnu članka su video clip-ovi). U usporedbi sa jednim Osama bin Ladenom, za čiju glavu SAD nude 25 milijuna dolara,...

Čovjek koji je bolovao od karcinoma ušao u remisiju dok je popravljao Crkvu

Čovjek koji je bolovao od karcinoma ušao u remisiju dok je popravljao Crkvu

Muškarac iz Minnesote čekao je čudo, a ono se pojavilo u najčudnijem trenutku - dok je popravljao napuštenu i gotovo srušeno crkvu. Naime, Gregu Thomasu su prije tri godine dijagnosticirali karcinom u četvrtom stadiju, a bolest se proširila na glavu i vrat.

"Kad sam otkrio da bolujem od raka, liječnici su mojoj obitelji rekli da mogu početi planirati moj sprovod", rekao je Thomas za KARE 11.

Thomasa su nedugo zatim otpustili, a budući da nije znao što će sa slobodnim vremenom, počeo odlaziti u duge šetnje zajedno sa svojim psom. U jednoj od tih šetnji naišao je na napuštenu crkvu u koju nitko nije ušao više od stotinu godina. Thomas vjeruje da mu je upravo ta crkva spasila život.

"Otišao je do susjeda i rekao da želi prefarbati crkvu i pitao tko je zadužen za brigu o crkvi. Uputili su ga da razgovara sa mnom", rekao je Don Ryanda, blagajnik groblja koje se nalazi u sklopu crkve.

Thomas je obećao da će obnoviti crkvu pod uvjetom da se oni pobrinu za materijal i da mu daju ključ.

Iako su mu radijacija i kemoterapija izmučili tijelo, Thomas je počeo obnavljati crkvu, a kada je ušao unutra otkrio je da je unutrašnjost netaknuta.

Međutim, tada se dogodilo nešto što je Thomas doživio kao pravo čudo. Naime, nakon što je završio s uređivanjem vanjskog dijela crkve, Thomas je otkrio da je ušao u remisiju i uvjeren je da je sve povezano.

Thomas namjerava dovršiti radove, a uskoro će prijeći i na obnovu krova i unutrašnjosti.

 

 

 

Izvori:
http://www.index.hr/black/clanak/cudo-u-minnesoti-covjek-koji-je-bolovao-od-karcinoma-usao-u-remisiju-dok-je-popravljao-crkvu/647165.aspx

 


Objavi na Facebooku
Euharistijsko čudo iz LancianaEuharistijsko čudo iz LudbregaDuhovna obnova, fra zvjezdan Linić 2008.Obraćenje sa islamaPriča Nahed Mahmoud MetwalliNevjerojatno svjedočanstvo FatimePomoćnik egzorcista Marijana Arhara i njegovo svjedočanstvoSveta Brigita od Švedske i njene čudesne ObjavePetnaest molitava Svete BrigiteJanja Todorović, poznata astrologinja Balkana: "Blagosloven dan u koji se izbavih od zablude lažljive nauke demonske, što se zove astrologijom - kraljicom okultnih nauka!"Pismo iz paklaSvjedočanstvo čitateljice o čudotvornim molitvama Svete BrigiteDetaljan opis obraćenja mladog Turskog studenta IsusuPriča poznatog kršćanskog karizmatika James-a Manjackal-aSv. Margarita, djevica i mučenica"..imam jasne primjere osoba koje su za vrijeme molitve za ozdravljenje, opsjednute silama zla, vikale 'Ja sam Reiki' , 'Ja sam Joga'..." - J.Manjackal o jogi i njezinim dijametralno suprotnim filozofskim načelima od kršćanstvaVodnjan i ostaci 250 kršćanskih mučenika - veliko blago za koje ne znaju ni kršćani!Metal i ostale vrste glazbe i ulazak u određeno stanjeSvjedočanstvo - Ante ŽivkovićSlučaj patera Rufusa o djevojci koja je jela na bajramu i meso žrtvovano idolimaSvjedočanstvo bavljenja alternativom, oslobađanje nakon molitvi otklinjanja i pronalazak živoga Boga - Nikola ŠkrinjarićObraćeni musliman koji je i po 4 sata dnevno čitao Kur'an tvrdio: "Ništa me ne može prisiliti da priznam da je Isus Sin Božji!"Međugorje - video svjedočanstvo "Evo ti majke"Svjedočanstvo predbračne čistoćeOpsjednutost i prisustvo demona nakon višegodišnjeg bavljenja tarotomSv. Franjo Asiški - "Ako se ti sada kolebaš između Krista i Muhameda, naredi da se raspali vatra i ja ću ući u tu vatru s tvojim svećenikom da bi vidio čija je vjera Prava Vjera."Obraćenje od homoseksualnostiKamal Saleem, kojega je majka učila: "Ako ubiješ Židova sine, ruka će ti sjajiti ispred Allaha i domaćin neba će slaviti ono što si učinio"Liječnica je tri dana bila mrtva: Vidjela sam sve, i raj i pakao. "Tko je vidio Krista vidio je i Oca i tko je vidio Oca vidio je i Krista"Čudesno izliječenje i obraćenje muslimana nakon dolaska Isusa uz bolnički krevetU 28. godini od bankara u Zagrebu do Božjeg poziva i odlaska u kapucineSvjetleći kip Gospe: Mještani Međugorja javljaju da kip ne svijetli čim pada mrak, i ne svijetli uvijek po mrakuBožja ljubav po rukama fra Zvjezdana Linića i podizanje bolesnih iz kolicaGovorio je protiv Crkve, a sada se sprema postati svećenikPet izvanrednih euharistijskih čuda koja su ostavila materijalni tragOd imama do katoličkog propovjednika

Vaš komentar:

refresh slike

Gospodin Tomas je bio u bezizlaznoj situaciji,gde mu je bio i bolescu ugrozen zivot.Receno mu je da se sprema za najgore.Siguran sam da je pmislio sta ce biti sa njim nakon smrti i gde ce provesti vecnost,mozda je u sebi rekao da zavecnost jos nije spreman.Tako skrhan i obeshrabren bolescu u svojoj samoci verujem da je poceo ozbiljno traziti Boga i njegovu pomoc vise nego ikada pre.Bog se moze dosegnuti i u dobru a kada dodje nevolja , patnja,neizvesnost pa cak blizina smrti licno sam Gospod Isus ce biti sa nama i uz ns to je njegovo obecanje dato pre 2000 godina.Vera i poverenje u Boga zivoga kao i iskreno srce gospodina Tomasa pravi momenat trazenja Boga u nevolji je bio odlucujuci faktor za njegovo ozdravljenje.

aleksandar