Marija, Majka Sina Božjega

Marija, Majka Sina Božjega

Donosimo iscrpan tekst Vlade Košića, sisačkog biskupa; o Mariji, majci Gospodinovoj, te istinama koje Sveto Pismo otkriva o Mariji, nauku Crkve; te odgovorima na pitanja o Mariji koje stavljaju pred...

Oslobođen od Duha bludnosti - svjedočanstvo čitatelja

Oslobođen od Duha bludnosti - svjedočanstvo čitatelja

Hvaljen Isus i Marija. Ja sam Ivan iz Požege. Svoje obraćenje sam doživio 2009. - tad sam imao 26 godina. Bilo je to u 2 sata ujutro kad sam se probudio i postao svjestan da ču završiti u paklu. Te iste noći kad sam se obratio (točnije kad je netko izmolio moje obraćenje) ležao sam u krevetu i rekao: "Isuse, Sine Božji, molim te pomozi mi da više ne budem bludnik".


Iduči dan sam obrisao s kompjutera sve pornografske slike i filmove, otvorio plakar-ugrdbeni ormar u hodniku i tamo se stvorio stari molitvenik „Kruh nebeski“ kojeg prije nisam vidio. Ali od grijeha koje sam često činio jedino se grijeha bluda nisam mogao nikako odreći. Točnije grijeha mastrubacije. Od dana obraćenja još sam 3 puta pao na blud i svaki od ta 3 puta sam se u duši osječao jadno, potišteno svjestan da me Bog gledao što sam učinio meni je tad to bilo strašno, bio sam svjestan da me Bog cijelo vrijeme gleda pa tako i svaki put dok sam činio taj sramotni odvratni smrdljivi najgori grijeh. Želio sam bolje umrijeti nego da živim s ovim grijehom. Ja uopće nisam mogao zamisliti kako ću ja živjeti s ovim grijehom. I tri dana od obraćenja sam opet ležao u krevetu i glasno, ovaj put iz dubine srca i svoje duše zavapio Isusu i rekao mu: "Isuse, Sine Božji, molim te, ako hočeš, pomozi mi da ne budem bludnik !" I odtad do danas (studeni 2014.g ovo pišem) nisam 5 godina pao na blud niti hoću uz Božju pomoć sve do svoje smrti. Jer uz Isusovu pomoć ja sam kao malo dijete od 5 godina - kao da uopće nemam požudu tijela. Također me Isus oslobodio i od požude očiju. Vječna mu slava i hvala. Ali to nije kraj.

 

Nakon mjesec dana došla mi je tetka u posjet koja zna mnogo o vjeri. Kad je pokucala na vrata ja otvorio i palo mi je na pamet da uzmem čašu vode i da je polijem. Ja u sebi pomislio: pa zašto bi to učinio? Tetka je mojoj majci ispričala, a i ja sam čuo, kako provjeriti ima li čovjek u sebi nečistog duha a vjerojatno ga ima ukoliko često ponavlja neki grijeh. Tako sam i učinio što mi je rekla: taj dan sam postio (mislim da sam išao na svetu misu i primio Euharistiju) i izmolio (sve dok sam ležao u krevetu jer u početku dok sam molio ležao sam u krevetu i nisam bio svjestan da bi trebao na koljenima uvijek moliti), dakle izmolio sam Vjerovanje, Očenaš, Zdravo Marijo i Slava Ocu i onda sam snažno ispružio ruku i pokazao kažiprstom i iz dubine srca i duše izgovorio: „U ime Isusovo naređujem ti zli duše marš iz mog tijela i idi u London!“ I ja baš osjetio kao da je zli duh izašao iz mog tijela (ja eto poslao njega u masonsku državu). U tom trenutku bio je ogroman strah u meni ali sam nakon nekog vremena zaspao. Dakle nakon mog oslobođenja od bluda u potpunosti zli duh je cijelo vrijeme još bio u meni punih mjesec dana ali nije mogao ništa. Bog je ipak htio da se i tog zla riješim i poslao mi je tetku koja mi se sve ovo objasnila. Premda nakon neke moje pobožnosti, onako jako kratko svaka otprilike 2 mjeseca nekad na blud imam kao napast ali to je nekoliko sekundi, kao da te netko kratko škakilja po tabanu i pobjegne to mi sotona učini ponekad. U ovih 5 godina samo jednom sam u pola 1 ujutro imao odjednom strašno veliku napast na blud. Da mi je vidjeti duhovni svijet što se tad događalo jedva čekam kad umrem i moj Bog mi pokaže. I dosad grijeh bluda sam nekoliko puta učinio kad sam pogledao djevojke u intimne dijelove tijela ali svege 1-2 sekunde je to trajalo odmah sam se (jasno uz Isusovu pomoć) odupro tome. Eto da ne ispadne da sam nekakav svetac, a i baš cjelokupno svjedočanstvo da evo bude sve 100 % iskreno rečeno vam i ovo govorim. Ali završavam - ono najvažnije a to je da na čistoći nisam pao dosad nijednom u ovim godinama (dakle već 5 godina, ovo pišem u studenom 2014.g.) od kad sam oslobođen tog zla i uz Božju pomoć neću nikad.


Ivan iz Požege

 

Izvori:
Foto: http://pixabay.comObjavi na Facebooku

Vaš komentar:

refresh slike

Hvala i slava Bogu na Tvojemu obraćenju! Jedino treba napomenuti da se pri odricanju od svakoga zloduha istoga ne šalje ni u kakav ,,London' ili ikamo drugamo prema našoj pameti (i u masonskom Britaniji postoje vjernici koji žele spašenje i koji su naša braća, pa ih ne smijemo opterećivati dodatnim zlodusima, nego im pomoći molitvom, žrtvama, savjetom; osim toga, odakle bilo komu od nas pravo zapovijediti zloduhu kamo treba ići - to je vlastan činiti samo i jedino Gospodin Bog!). Stoga treba zapovijediti zloduhu da ODE POD KRIŽ GOSPODINA ISUS KRIST I OD GOSPODIN PRIMI DALJNJE ODREĐENJE!!! Također je dobro pripomenuti što je jedan od svjetski poznatih karizmatika koji je bio i u nas savjetovao, a to je da nakon što u ispovijedi nabrojimo sve svoje grijehe kojih smo svjesni (a treba uključiti i sve skrivene grijehe kao i propuste koje smo učinili od zadnje ispovijedi i, moguće, ranije) da tada tijekom kajanja u svojoj svijesti svom svojom snagom odgurnemo sve te grijehe i svu svoju griješnost od sebe i od svojega bića i u tom stavu izrečemo kajanje. Osobno imam iskustvo oslobođenja od zla koje me je zarobljavalo skoro cijeloga života tijekom upravog takvoga čina u ispovijedi. Bilo je to kao da je nešto puknulo s mene i ja sam ušla u prostor mira. Najbliže što ljudskim riječnikom mogu usporediti je kao kad tijekom ljeta uđeš u more u predvečerje kad je potpuna bonaca oko tebe - evo to je najbliža usporedba. Također, ukoliko se i dogodi da se opet padne u grijeh nakon oslobođenja, čim prije treba se ispovijediti i ustrajati na putu izbavljenja jer je brojnim ljudima teško od jedanput se izbaviti iz nečega s čime su dugo živjeli i stekli negative navike. Stoga nema straha niti predaje, hrabro naprijed na putu svetosti!

Oslobođenje