Svjetleći kip Gospe: Mještani Međugorja javljaju da kip ne svijetli čim pada mrak, i ne svijetli uvijek po mraku

Svjetleći kip Gospe: Mještani Međugorja javljaju da kip ne svijetli čim pada mrak, i ne svijetli uvijek po mraku

Mnogo je sekularnih anti-vjerski nastrojenih medija pisalo vrlo pogrdne rečenice na račun Međugorja, niti ispitavši temeljito situaciju u vezi kipa za kojeg su brojni hodočansnici utvrdili da...

Božja Riječ kao univerzalna Istina

Božje Riječi, koje su nam donijeli nadahnuti Božjim Duhom biblijski pisci, pokazuju nam svu raskoš i ljubav Božju. One su naš izvor, i naša tema razmišljanja često u životu. Pred nas katolike je danas sve više i više stavljena ta tema na repertoar - upoznati Gospodina sve više i više.Trebamo se zapitati - zbog čega je Isus toliko poznat. Samo zbog djela? Da - zbog djela prije svega, njegove smrti na križu i pobjede nam smrću jer je uskrsnuo. No sve njegove Riječi - također su izuzetno veliko blago i ostavština koje nam dodatno potvrđuju njegovu veličinu. Iz osobnog iskustva mnogih, čitanje Božjih Riječi iz Biblije je upravo dovelo mnoge katolike k još bližem odnosu sa Bogom, shvaćajući sve blagodati Crkve.

Isus je jedini koji nije sagriješio. On je taj savršeni. Ako nije sagriješio, znači ne samo dijelima, već i Riječima. Stoga njegovim Riječima možemo potpuno vjerovati. Ne postoji ni jedna druga verzija Biblije, koja ne govori da je Isus Božji Sin. Postoje možda raznolikosti svih pronađenih izvora nastale prenošenjem i prevađanjem na druge jezike, no kad se sve uzme u obzir - Biblija je uvijek konzistenta po tom pitanju. Tako u cijelom Novom zavjetu imamo zapravo ovo - otkrivanje Isusa učenicima. Doista, nevjerojatne su teorije nekih koje žele prikazati išta drugo osim toga da se Isus proglašavao Sinom Božjim - a tako se on otkrivao, Pismo je sasvim jasno.

Kada bi se sve poredbe, simbolične poruke, i prelijepe rečenice koje je govorio Isus izdvojile, dobila bi se zapravo prekrasna pjesma. I proza i pjesma istovremeno. To je Biblija, i to je Snaga, i to je Isus. Istina. Zbog toga, sve Riječi Isusove također možemo gledati kao izvor života i snage.

 

Ivan 6 -
63"Duh je onaj koji oživljuje, tijelo ne koristi ništa. Riječi koje sam vam govorio duh su i život su."

 

Ivan 17 -
17Posveti ih u istini: tvoja je riječ istina.


Objavi na Facebooku
Suprostavljeni Istini"Pazite da svoje pravednosti ne činite pred ljudima da vas oni vide""Oni koji siju u suzama, žanju u pjesmi""... ali opažam u svojim udovima drugi zakon koji vojuje protiv zakona uma moga i zarobljuje me zakonom grijeha koji je u mojim udovima"O krštenju male djeceGrijeh koji se nikada ne oprašta po Bibliji"Ženo! Evo ti sina!" Zatim reče učeniku: "Evo ti majke!""...A tko bratu rekne 'Glupane!', bit će podvrgnut Vijeću. A tko reče: 'Luđače!', bit će podvrgnut ognju paklenomu..."'Da li je po Bibliji baš svatko dostojan da uopće čuje puninu?Pazite što govorite i pišete, jer Riječi su Svete"Tko može grijehe otpuštati doli Bog jedini?"Jesu li ljudi u Isusovo vrijeme bili slični današnjim ili zaostali kako ih suvremeni svijet prikazuje?Pitanje plaće... "Jer ako ljubite one koji vas ljube, kakva li vam plaća? Zar to isto ne čine i carinici? I ako pozdravljate samo braću, što osobito činite?""Nevoljna je sudbina dodijeljena svima ljudima, težak jaram sinovima ljudskim od dana kad izađu iz utrobe majčine do dana kad se vrate majci svega živog."Tko je žena o kojoj prorokuje Ivan u Otkrivenju? "Žena odjevena suncem, mjesec joj pod nogama, a na glavi vijenac od dvanaest zvijezda."Što Bog kaže o onima koji promiču slučajni nastanak svega te žive po paroli "živi punim plućima"Pa ako travu poljsku, koja danas jest a sutra se u peć baca, Bog tako odijeva, neće li još više vas, malovjerni?"Od sada blaženi mrtvi koji umiru u Gospodinu!"Gospodin ljubi pjesmu"Jer da nije vjerovao da će pali vojnici uskrsnuti, bilo bi suvišno i ludo moliti za mrtve.""A ja vam kažem: Tko god otpusti svoju ženu - osim zbog bludništva - navodi je na preljub i tko se god otpuštenom oženi, čini preljub."Duh Sveti i darovi Duha SvetogaHomoseksualizam kroz znanost te Stari i Novi zavjet"Ugleda smokvu kraj puta i priđe k njoj, ali ne nađe na njoj ništa osim lišća pa joj kaže: 'Ne bilo više ploda s tebe dovijeka!'"Jeste li sigurni da ste vjernik?Zbog čega je Isus morao ne samo patiti nego i umrijetiKoja je bila svrha kipova kojima je Bog zabranio klanjanje u Starom zavjetuStijena bijaše KristZbog čega je Isus dao povjerenje grešniku PetruBiblijski citati koji otkrivaju da je Isus BogMilošću spašeni po vjeriMarija, žena u najiskonskijem smislu riječiBog je dopustio koronavirus, bolesti i potreseBog ljubi siromahe

Vaš komentar:

refresh slike
Nema komentara