"Što nas gledate kao da smo svojom snagom ili pobožnošću postigli da ovaj prohoda?" (Dj 3, 12)

Duh Sveti je poslan kao očitovanje Boga nad cijelom Crkvom: mistično je to tijelo, kojem je glava Krist, i upravlja svojim udovima (vjernicima) u Duhu Svetome. Osobnost Duha Svetoga očitava Boga...

Priča Tatjane Cameron (ex Matejaš) Tajči

Priča Tatjane Cameron (ex Matejaš) Tajči

Mnogi se sjećamo starih pjesama. Starih, nezaboravih pjesama. Iz našeg djetinjstva. Nekih zabavnih, nekih manje dubokih, nekih dosta dubokih. Danas ako pitate mnoge ljude za Tajči, svi će se brzo sjetiti Jugoslavije, eurovizije, i svih njenih hitova iz tog doba. "Bube su u glavi", "Smokvica", "Dvije zvjezdice" i tako dalje. Danas je to doba, za Tatjanu (danas po vjenčanom prezimenu Cameron) također daleka prošlost. Sa 21 godinom, šokiravši sve, ostavlja svu slavu koju je imala u tada na našim prostorima i praktički sama odlazi u SAD, zbog ogromnog pritiska slave koji je tada imala. Tajči je otišla da se odmakne od lažnoga sjaja; i pronađe sebe. Došlo je čak da toga da je čak ime promijenila jedno vrijeme. Dok je bila u domu sestri Karmelićanki u Los Angelesu; tamo upoznaje svog budućeg muža - Matthew-a Cameron-a. Danas imaju troje djece, a to su: Dante, Evan i Blais. I danas se više ne osjeća loše i izgubljeno nositi naziv po kome ju znamo: Tajči.

Sjeta ostaje. No gdje je danas Tatjana.

 

Ovo je velika priča, o velikom obraćenju, Tatjane, naše Tajči. Velikom obraćenju Isusu Kristu, gospodinu našemu. Promovirajući albume sa kršćanskom tematikom, i nastupajući po Crkvama diljem SAD-a, Tajči danas promiče Božju Riječ.

I to ne bilo kako, nego; veličanstveno. Skoro tisuću Crkava traži njen nastup, a stižu i zahtjevi iz Filipina, Afrike, Europe.. Informacije o njenim albumima i cjelokupnu priču njenog života možete detaljnije vidjeti na njenom web-site-u http://idobelieve.com/

Ovo je danas Tatjana Cameron Tajči.

 

 

 

 

 

 

 


Objavi na Facebooku

Vaš komentar:

refresh slike

Lijepo i divno pjeva Tatjana mora se priznati. Dobra naša Tajči.. drugačija, a ista. :)

Uredništvo

Wow! Ovo je stvarno odlično ... baš sam se (onako bezveze) zapitala prije par dana što je s njom. Jer još se sjećam njezinih kazeta iz djetinstva.

Pjesme su predivne ... nisam očekivala ovako nešto, skroz sam ... iznenađena :D

Jelena