U 28. godini od bankara u Zagrebu do Božjeg poziva i odlaska u kapucine

U 28. godini od bankara u Zagrebu do Božjeg poziva i odlaska u kapucine

Ivan Vuković osjetio je da ga posao te život u Zagrebu više ne mogu ispuniti. - Život je bio više bez Boga nego s njim. Živio sam kao i svi mladi, ali osjetio sam da mi nešto...

Zakaria Botros - glava vrijedna 60 milijuna američkih dolara

Zakaria Botros - glava vrijedna 60 milijuna američkih dolara

Znate li tko je Zakaria Botros? Zakaria Botros je osoba koju morate čuti (pri dnu članka su video clip-ovi). U usporedbi sa jednim Osama bin Ladenom, za čiju glavu SAD nude 25 milijuna dolara, svakako je da nitko neće ostati ravnodušan na tu informaciju; i o tome tko je taj čovjek. Zakaria Botros neustrašivi je kršćanski koptski svećenik, bivši islamski učenjak; koji, pobjegavši u SAD, vodi satelitske TV emisije religijskog sadržaja, uspoređujući Bibliju i Kur'an. To čini na arapskom jeziku koje prati milijuni muslimana diljem bliskog istoka. Tako Al' Quaida danas nudi 60 milijuna dolara za glavu tog svećenika, koji je proglašen islamskim neprijateljem broj jedan od strane terorista.

 

No vrijeđa li Botros zapravo, ili kako ružno govori, izmišlja? Ne - upravo u tome i je jakost njegovih govora - Botors se uvijek poziva na relevante spise - Kur'an, i hadise; službeno islamsku literaturu.

Botros otkriva ono zbog čega bi u islamskim zemljama odavdno bio ubijen - a to su ne samo intrigantne stvari Muhamedova života zapisane od strane Muhamedovih suvremenika (što je priznata islamska literatura); nego i ostale stvari koje su naizgled slične, no zapravo dijametralno suprotne od učenja Isusa Krista kakva poznajemo iz Biblije. Tu je naravno stoga i univerzalno pitanje o Božjem Sinu - kojeg islam negira, dok cijeli Novi zavjet govori zapravo o Isusovom Božanstvu.

 

Botros tako otkriva neke stvari poput ovih:

Opisi kako je Muhammed lizao jezike dječaka - službeno, islamska literatura:

“Musnad Ahmad,” Hadith number: 16245, Volume Title: “The Sayings of the Syrians,” Chapter Title: “Hadith of Mu’awiya Ibn Abu Sufyan,” Narrated by Hisham Ibn Kasim, narrated by Huraiz, narrated by Abdul Rahman Ibn Abu Awf Al Jarashy, and narrated by Mua’wiya who said, “I saw the prophet (pbuh) sucking on the tongue or the lips of Al-Hassan son of Ali, may the prayers of Allah be upon him . For no tongue or lips that the prophet sucked on will be tormented (by hell fire).

Video sa dodatnim citatima: http://www.truthtube.tv/play.php?vid=3850

Ne moramo ni spominjati da ovo označava biseksualnost i pedofiliju u današnjem svijetu - islam pak uči ne samo da je Muhammed Božji prorok nego da se treba i ugledati u njega. Ipak, za prokazivanje ovakvih stvari, europeizirani muslimani ostaju nijemi - oni zapravo ne žele takvo što prihvatiti; potpavši pod europski utjecaj kršćanstva. No to je službena islamska literatura.Tu su i stvari poput lijeganja u grob sa mrtvom ženom što je arapski učenjak čak pobliže označio da riječ korištena u terminu za lijeganje uglavnom označava seksualni čin - islamska literatura:

Hadith 34424 Kanezel omall This is from a book called "Kanz Al Umal" (The Treasure of the Workers), in the chapter of "The issues of women", authored by Ali Ibn Husam Aldin, commonly known as Al-Mutaki Al-Hindi. He based his book on the hadiths and sayings listed in "Al-Jami Al-Saghir," written by Jalal ul-Din Al-Suyuti.

Narrated by Ibn Abbas:
I (Muhammad) put on her my shirt that she may wear the clothes of heaven, and I SLEPT with her in her coffin (grave) that I may lessen the pressure of the grave. She was the best of Allah’s creatures to me after Abu Talib"… The prophet was referring to Fatima , the mother of Ali.

The Arabic scholar Demetrius explains : "The Arabic word used here for "slept" is "Id'tajat," and literally means "lay down" with her. It is often used to mean, "lay down to have sex."


Botros govori i o kontroverznim stvarima u Muhamedovim učenjima poput toga da žene moraju dojiti muškarce na grudi (opet dakle - islamska literatura):

"FP: You have pointed to a hadith that instructs women to breastfeed men. What exactly is going on here and what do the ulema (prominent Muslim theologians past and present) have to say?

Botros: This is a perfect example of what I just said. After I made popular the Islamic notion of rida‘ al-kabir—wherein women must “breastfeed” strange men in order to be in their presence—instead of confronting their own hadiths which documented this, the ulema attacked me. Why? Because they have no answer. Much easier to turn it around and slander me, instead of simply addressing their own texts."

A Botros-ove riječi islamsko tj. Muhamedovo učenje odnedavno jedno prestižno islamsko učilište i promovira - da žene moraju dojiti strance da izbjegnu grijeh:
It all started when Dr. Izzat Attya who is the head of the department of Hadith in Al-Azhar, which is the world’s most prestigious Islamic University, issued a fatwa, or religious opinion. The fatwa declared that, it is legitimate for a working Muslim woman to breast-feed her male colleague to avoid the sin of ‘khulwa’ (staying with a stranger in one room).

Isus je rekao da je i gledanje žene sa požudom u srcu - grijeh. Naravno, čini se da Muhamed ili nije htio diskutirati o tome, ili nije to znao, ili ga nije to zanimalo. Koji efekt muškarac time dobiva, osim seksualne satisfakcije? Moralni? Duhovni? Odgovora sa islamske strane nema.

Osim onoga što je bilo opisano sa djevojčicama, bilo je isto i sa djevočicama - tako je bilo sa jednom njegovom ženom bio spolni odnos kada je imala samo 9 godina, islamska literatura:

Hadis Tabari IX:131 jasno navodi:

"Moja majka je došla do mene dok sam bila na ljuljašci i spustila me dole. Moja dadilja je obrisala moje lice sa vodom i povela me. Kada sam bila kod vrata ona se je zaustavila da bih mogla povratiti dah. Dovedena sam unutra dok je Muhamed sjedio na krevetu u našoj kući. Majka me je postavila da sjedim u njegovom krilu. Ostali žene i ljudi su ostali i otišli. Poslanik je izvršio seksualni bračni snošaj sa mnom u mojoj kući kada sam imala 9 godina."

 

Tu je naravno (jedan primjer) u opisima Muhammedove grubosti kakvi se isto mogu pronaći:

Hadis Bukhari u spisima: Volume 1, #234:

Navodi: da je Muhamed je naredio da im se oči žigošu užarenim željezom, odsjeku šake i stopala, i da se bace na stjenovito mjesto gdje vlada velika vrućina i gdje će polako umirati u najvećim mukama bez vode.

 

Ako islam je od Boga - želimo reći ovo: Oprosti nama Bože ako ne vjerujemo tom čovjeku i njegovim nedjelima, nego vjerujemo Isusu iz Biblije, njegovim Riječima i Djelima. A Isus nam je jasno rekao o lažnim prorocima, kako ih prepoznati - po njihovim plodovima:

 

Matej 7 - 
15"Čuvajte se lažnih proroka koji dolaze k vama u ovčjem odijelu, a iznutra su vuci grabežljivi. 16Po njihovim ćete ih plodovima prepoznati. Bere li se s trnja grožđe ili s bodljike smokve? 17Tako svako dobro stablo rađa dobrim plodovima, a nevaljalo stablo rađa plodovima zlim. 18Ne može dobro stablo donijeti zlih plodova niti nevaljalo stablo dobrih plodova. 19Svako stablo koje ne rađa dobrim plodom siječe se i u oganj baca. 20Dakle: po plodovima ćete ih njihovim prepoznati."

 

Stranica MEMRI TV ima za cilj premostiti jaz između arapskih televizijskih kanala i zapadnog svijeta i zato se ondje nalaze stotine video snimki iz televizijskih emisija koje se emitiraju po arapskom svijetu s titlovima na engleskom. Snimke starije od dva mjeseca postaju dio arhiva za koji se treba registrirati.

Mnogi, zbog neustrašivosti Botrosa nazivaju modernim apostolom Pavlom. Zakaria Botros za sebe kaže, da je spreman i umrijeti u ime Isusa Krista. Zbog njega, njegovih TV emisija na arapskom; mnogi imami obratili su se u kršćanstvo - čak i neki hodže, voditelji džamija iz Azije; potajno (jer bi bili ubijeni suprotno), sa kojima je Botros u doticaju.

 

Ovako govori Zakaria Botros:

 

 

 

 

 

 

 

Botros o dvije vrste muslimana - onih europeiziranih (palih pod liberalni utjecaj kršaćnstva, 'mekanih' meccanskih muslimana), te onih koji mnogo doslovnije i striktnije slijede njihova često i nasilna učenja i univerzalne istine iz njima svetih spisa:

 Emisije postaje MEMRI TV:

 

 

 


Objavi na Facebooku

Vaš komentar:

refresh slike

Odličan članak. Treba što više upozoravati na opasnost koju Islam skriva u sebi. Istinski preporučam svima da se upoznaju sa likom djelom Roberta Spencera, možda i najboljeg poznavatelja teme Jihada, povijesti Islama kao i opasnosti koje ta religija nosi.

matt