Izdvojeno | Svi članci | RSS
Reinkarnacija i problemi vezani uz njuRei-ki
"Tko može grijehe otpuštati doli Bog jedini?"
Koja je bila svrha kipova kojima je Bog zabranio klanjanje u Starom zavjetu
Smiju li hramovi biti uređeni, i kako se je Isus molio u zlatom ukrašenom hramu veličine 24 nogometna igrališta
Kap u moru - dijete: izvora, Oca, Boga, Stvoritelja, Sile..
U odnosu Boga i čovjeka, mi ljudi, čudeći se često pred veličinama i vrednotama koje imamo u životu, kao i malim stvarima, često imamo prilike i graditi ili degradirati, naš odnos sa...
Linkovi
Duhovna obnova, fra zvjezdan Linić 2008.
Svjedočanstvo ljudi kojima je duhovna obnova pomogla, koje je Isus izliječio. Fra Zvjezdan Linić kroz u svojim obnovama pokazuje kako je doista naš Bog, i uslišava fra Zvjezdana i njegove molitve, koje se očito temelje i na vlastitom odricanju i velikoj iskrenoj vjeri. Ponovno nam Bog pokazuje veliku milost i ljubav, te kako i u Pismu Isus govori, on je taj koji liječi sve tjelesne, i duševne probleme.Objavi na Facebooku

Vaš komentar:
5 najvažnijih razloga zašto islam ne slijedi židovsku i kršćansku objavu
Islam je jedna od tri velike abrahamske religije. Vjernike koji robuju je navijestio čak sv. Pavao u Bibliji kao one koji neće priznati Oca te znakovito spominje Išmaelovu majku Hagaru i Arabiju...
Tražilica
Najčitaniji članci
Petnaest molitava Svete Brigite (794287)Moje svjedočanstvo (162316)
Svjedočanstvo čitateljice o čudotvornim molitvama Svete Brigite (116575)
Grijeh koji se nikada ne oprašta po Bibliji (61346)
Pismo iz pakla (51950)
Islam i kršćanstvo - ogromne filozofske razlike (51261)
Liječnica je tri dana bila mrtva: Vidjela sam sve, i raj i pakao. "Tko je vidio Krista vidio je i Oca i tko je vidio Oca vidio je i Krista" (40246)
Duh Sveti i darovi Duha Svetoga (32017)
Najkomentiraniji članci
Moje svjedočanstvo (195)Petnaest molitava Svete Brigite (126)
Svjedočanstvo čitateljice o čudotvornim molitvama Svete Brigite (51)
Islam i kršćanstvo - ogromne filozofske razlike (45)
Jahve ili Jehova (32)
Pripravlja li Waldorfska škola doista za život? (14)
Priča Nahed Mahmoud Metwalli (13)
Svjedočanstvo bavljenja alternativom, oslobađanje nakon molitvi otklinjanja i pronalazak živoga Boga - Nikola Škrinjarić (11)
Mislite da ISIS pretjeruje i ne slijedi Kuran? Iznenadili biste se
Ako zbilja želite razumjeti silna ubojstva, ginuća, nasilje i silovanja u ime Allaha od strane takozvane Islamske Države, ovaj članak će vam pokušati rasvijetliti nauk za svu brutalnost koju...