Dođite k meni, dođite

Dođite k meni, dođite

Isus Krist, Sin Boga Oca, je naš Mesija i spasitelj. Za njegovu dobrotu i ljubav, svjedoče sva njegova djela i Riječi silne snage i ljubavi, izrečene u Bibliji. Toliko su snažna da diraju ljudsko...

Moje svjedočanstvo

Moje svjedočanstvo

Najprije da zahvalim Bogu dragome, što sam imao takvu priliku sam doživjeti, sam biti svjedok ovoga što su ispričati.

 

Citirati ću svetog Pavla u ime i Istine u koju vjerujem kao i Pavao; zbog koje sam i živ i rođen: "Bog mi je svjedok, ne lažem".

Cijeli ovaj portal napravljen je upravo zbog ovoga svjedočanstva. Kao kreator i idejni začetnik portala, kao svjedok - osobi, koja je doživjela veliku Božju milost. Da to nije tek bilo kakva priča, pročitajte pažljivo ovaj tekst do kraja.

 

Maja je ime osobe o kojoj je ovo svjedočanstvo. Maja je vjernica, kršćanka i osobna prijateljica mene, vlasnika ovog portala; zbog čijeg svjedočanstva je zapravo i idejno pokrenut ovaj portal. Ukoliko ikoga zanima, rođena je: 30.09.1987. godine u Zagrebu.

Svjedočanstvo moje prijateljice Maje, i slučaj izbavljenja egzorcizmom se detaljno desio ovako:

Maja se počela baviti ovim praksama (tražio sam da mi ih detaljno nabroji): Meditacija, joga, astrologija, numerologija, horoskopi, hiromantija, visak, čitanje okultne literature, prizivanje duhova, zvala je vidovnjake da joj proreknu budućnost, te je bila i kod poznatog bioenergičara - iscjelitelja Brace Prokića.

Nakon bavljenja tim praksama dogodilo joj se sljedeće - hostiju više nije mogla uzimati bez da bi se gušila. Pojavili su se također i čudni snovi; noćne more, te osjećaj prisutnosti nekoga u sobi.

 

Napominjem ponovno: gušenje se dešavalo samo kad bi uzimala Tijelo Kristovo; što isključuje bilo kakve medicinske smetnje zbog uzimanja hostije.
Dakle mjesto gdje se gušanje događalo: - Crkva.
Vrijeme dešavanja gušenja - uzimanja hostije; odnosno vrijeme gušenja - misa, euharistija, vrijeme kada mi katolici vjerujemo da se događa živa preobrazba Boga u živu hostiji (laički rečeno).

Sasvim sigurno jedan nadnaravan slučaj  jer se to ponavljano izuzetno u tim uvjetima. Dapače, sada ćemo objasniti detaljno da službena medicina nije dala nikakav 'lijek' da ju izbavi iz tog stanja.

To sa gušenjem se desilo prvi puta čak četiri godine prije nego se odlučila ići na egzorcizam, i taj slučaj joj se iznova i stalno ponavljao u Crkvi za uzimanja Tijela Kristova. Maja inače živi blizu Sesveta i to se događalo u njenoj župi.

Nakon tih čudnih stvari koje su joj se događale, potražila je pomoć kod svog župnika. Uslijedilo je ovo: on ju je tada uputio k psihijatru, očito ni sam ne vjerujući.
Ukupno je promijenila četiri psihijatra. Sigurne i vladine dijagnoze nakraju nije nikakve bilo, jer nisu znali što joj je. Dakle medicinska, odnosno znanstvena strana joj nije nikako pomoglo. Sumnjali su na početku na shizofreniju, da bi na kraju to bilo potpuno odbačeno. Da bi paradoks bio veći, zadnji psihijatar ju je ponovno vratio - k  svećeniku.

Dalje, Maja je također počela na određene kršćanske pjesme dobivati reakcije (trzanje tijela, osjećanje drugog entiteta u trbuhu), posebno ističem ovu, poznatu: "ON JE VLADAR SVIH VLADARA!", gdje se koriste riječi iz Ivanog Otkrivenja; prorčkog djela Biblije; "Gospodar Gospodara".

Riječi te pjesme glase doslovno ovako (na web-u možete pronaći i pjesmu u mp3 formatu):

ON JE VLADAR SVIH VLADARA!
SLAVA! ALELUJA!
GOSPODAR JE GOSPODARA!
SLAVA! ALELUJA!
ISUS, KRALJ JE MIRA!
SLAVA! ALELUJA! 

Reakcije na ovu pjesmu Maja je počela dobivati dok je krenula na karizmatske susretne karizmatske zajednice - dakle dok još nije otišla na egzorcizam. Ti karizmatski susreti su održavani svake srijede u Sigetu, Crkva Uznesenja Sv. Križa; kao i posebni susreti misa oslobođenja svakog zadnjeg utorka u mjesecu; koje vodi fra Smiljan, poznati hrvatski svećenik. Ljudi iz molitvenog tima te karizmatske zajednice jako dobro poznaju Maju; pogotovo zbog njenih reakcija koje je doživljavala na pjesme.

 

Detalji u vezi zdravstvene studije Majinog slučaja:

Maja je također bila pregledavana od sljedećih doktora:

U bolnici Dubrava pregledavana je od dr. Dubravke Kocijan,
te od dr. Raka koji ju je poslao fra. Miji Nikiću.

U Vrapču je pregledavana kod psihijatra dr. Hodoba i u psihijatrijskoj bolnici za djecu i mlade kod dr. Romana Nikolića.
Dr. Nikolić ju je poslao fra. Smiljanu u Siget na karizmatsku grupu, vidjevši što joj se događa.

 

Također je Maja bila kod više neurologa. Ovo je Majin izvještaj o neurolozima:

"Bila sam ti i kod više neurologa.
U Dubravi dr. Anđelko Vrca, dr. Davorka Paladino, dr. Ines Lazibat. U bolnici Rebro dr. Sanja Hajnšek, dr. Davor Sporiš, dr. Silvio Bašić. I sad se kontroliram kod neurologa dr. Hrvoja Hećimovića u bolnici Sestre Milosrdnice. On mi je rekao da mi samo molitva može pomoći i svaki put mi kaže da moram ići na zajednicu. On kaže da ne zna što je. Samo da zna da to nisu epileptični napadi."

"Jednom kad sam došla k njemu na kontrolu, za vrijeme snimanja glave sam dobila napade. okupilo se nekoliko doktora i davali su mi kisik i radili masažu srca. čudno je to što sam ja sve vidjela i čula a oni su rekli da mi je srce prestalo raditi. ja sam rekla tom svom neurologu da mi nije jasno kako su mi mogli raditi masažu srca a bila sam budna. pa nisam bila mrtva! čak sam mu rekla da točno znam koji su to doktori bili i neke sam mu opisala. Nije mogao vjerovati, samo je šutio. Tad mi je rekao da moram na molitvu."

Da zaključimo konačno - nikakvi dokumenti nisu nikada dokazali nikakvu bolest.Godine 2010. Maja je odlučila otići na egzorcizam, i to ne praktički svojevoljno jer se bojala, nego nakon dugog nagovaranja njenog prijatelja Tina, njenog susjeda i obraćenika.

Nakon dogog nagovaranja, Tina (kojeg sam imao prilike upoznati), otvorila su se vrata svjetla da se tako izrazim. Tin ju je nagovorio da ode na egzorcizam. Pokušala je ići kod našeg poznatog svećenika fra Zvjezdana Linića, u Tabor kod Samobora, no nije uspjela dobiti dozvolu od biskupa da se nad njome izvrši egzorcizam. U Hrvatskoj postoji pomalo i paradoksalan Crkveni zakon da osoba mora imati liječničku potvrdu da je potpuno psihički zdrava, jer u suprotnom sam postupak egzorcizma tada može postati opasan za čovjeka. Napominjemo, kao laici i promatrači sastrane ne ulazeći u Crkvene odredbe; paradoksalan jer je sasvim jasno da se uslijed takvih stvari sigurno i utječu na psihu, ako ništa drugo izazivaju strah.

Svejedno, Nakon dugog nagovaranja Tina, odvezao ju je na egzorcizam.

Mnogi sad pomisle da također mogu ili moraju na egzorcizam pa će biti 'bez grijeha' ili tako nešto - no opsjednuće nije samo psihički; nego je to pravo fizičko opsjednuće što je zadesilo Maju. Mnogi tu griješe kad misle da su opsjednuti - što potvrđuju i poznati katolički/vatikanski egzorcisti. Pravo opsjednuće veže dakle uz sebe i fizičke reakcije tijela.


Budući da ga nije mogla obaviti u Hrvatskoj, otišla je na egzorcizam 'na crno' u Sloveniju gdje ne treba liječničke potvrde kod poznatog slovenskog katoličkog svećenika Arhara, koji je nad njome izvršio egzorcizam.
Nakon još tjedan dana svećenikove molitve, Maja se potpuno izliječila, i nakon toga mogla je normalno uzimati Tijelo Kristovo i gušenja i reakcije su se potpuno povuke. 4 godine patnje.. za samo jedan dan egzorcizma, i spašena u ime Isusa Krista.
No neka ovo svjedočanstvo dakle stoji tu kao nešto što čovjek u srcu želi podijeliti sa ljudima jer osjeća tu Istinu Boga u srcu.

I ja zato zahvaljujem Bogu što sam svjedok tog njenog velikog Božjeg djela. Jer ona se počinjala gušiti samo kod uzimanja Tijela Kristova - dakle u Crkvi, i to u -  katoličkoj, gdje hostija znači nešto, i gdje se propovijeda da je Isus Krist Božji Sin.


Također, što je meni radosnije, i nevjerojatnije - kako je oboljela u ime toga kojega đavao neizmjerno mrzi - Isusa - izliječena je u ime toga istoga (vidjeli smo, medicina joj nije pomogla) - Isusa Krista. Tko ne želi, neka ne vjeruje, moja savjest, kao autora ovog portala, i Majinog prijatelja; je potpuno čista!
Pravo, iskreno i otvoreno srce će sigurno 'čuti' - ne sumnjamo.

 

Tko ovo ne vjeruje, neka slobodno dođe u Crkvu UznesenjaSv.Križa u Sigetu nedaleko od Avenu-e Mall-a. Svake srijede od 19.30 su karizmatski susreti koje vodi fra Smiljan, slavljenje Boga, molitve..
Sam sam barem 2 puta svjedočio reakcijama drugih na pjesme i molitve oslobođenja. Taj duhovni susret što se održava svakog tjedna je također mjesto kamo je i Maja išla dok još nije bila izliječena. Tamo postoji i molitveni tim koji moli dok traje susret.

Maja živi blizu Sesveta i danas svi za nju kažu da je druga osoba, čak i izgledom. Ukoliko nekoga još bilo što zanima u vezi slučaja, neka slobodno ostavi svoju poruku preko kontakt forme. Slava Bogu što mi je dao šansu da ovo iznesem ovdje! Amen i slava Isusu.

 

Admin


Objavi na Facebooku

Vaš komentar:

refresh slike

Bog s vama i sa mnom uvijek da pisem o svojim problemima neznam dali bi to koristilo to samo Bog zna. On sve vidi i cuje makar nista ne svjedocili, to je moje misljenje, jako jako jako sam žalosna jer imam dojam da Bog ceka za mene zasluznu priliku da se rjesim svoje muke svog kriza, umorna sam.Sad sam i jako usamljena a htjela bih se s nekim prijateljski druziti.Ja sam samohrana majka sa 45 godina i sa sinom od 17 god. Da vam spomenem da sam isla i kod svecenika Smiljana i na duhovnu grupu koju on vodi i da sam bila pacijentica dr.Sanje Hanjsek jako dugo sad sam kod dr.Hodobe, isla sam i u Tabor, ja sam iz Samobora.Moja muka me prati skoro 30 god.Ali svi smo mi Bozja djeca kakvi takvi.Ako moj otac zeli da ja imam i nosim svoj kriz neka bude po njegovoj volji, ali umorna sam i usamljena.MOLIM VAS SJETITE ME SE U SVOJIM MOLITVAMA

Visnja

I ja imam slicnih problema, uskoro idem fra smiljanu ja se nadam da ce mi pomoci, iako kod mene se radi da sam imala niz propalih veza i konzumirala alkohol, nadam se da cu ozdraviti kao i maja bb

Martina

Molila sam sv.Brigitu godinu dana...bilo je padova,tesko da bih dozivjela nesto ljepo dok je trajala molitva...samo bol,patnja a kusnje da i negovorim al sam eto uspjela izmolit usprkos zlim silama koje su na sve nacine pokusavale da odustanem...i dogodi se da upoznam prekrasnog decka u 8 mj molitve,a za tu nakanu sam i molila...sve je bilo ocito,znala sam i imala osjecaj da je poslan od samoga Boga...znakovi koje sam dobivala jasno su upucivali da je on onaj pravi...snovi koje sam sanjala u vezi tog decka nisu bili puka slucajnost,sve je bilo jasno i glasno a i on je znao i osjecao da sam ja ta koja mu je odredjena mada mu nisam nista govorila da se molim...i odjednom kad je molitva bila zavrsena sve se promjenilo...jednostavno kao da nas je nesto udaljilo...nemam nista protiv molitve al mi je postalo jos teze u zivotu otkad sam je izmolila,pala sam u depresiju a taman bila ozdravljena od prve koju sam prolazila,sad mi je gore nego ikad u zivotu postalo... mozda nije svima kao meni,citam puno lijepih svjedocanstava,svi su dobili poklon od Boga,svi su blagoslovljeni...cini mi se da Bog neispunjava obecanja sto ih je dao,barem sto se mene tice...neznam sta je to u mom slucaju,pa pomislim da me Bog jednostavno ne voli ili sam pod tolikim prokletstvom da ni ta obecanja ne vrijede...u teskom sam psihickom slomu,neizdrzivo je postalo da imam osjecaj da cu na psihijatriji zavrsiti...cesto mi na pamet pada da si oduzmem zivot jer je neizdrzivo.nije normalno niti je od Boga,jer takav zivcani slom ne moze biti od Boga..cesto u samoci kazem Bogu ili da mi uzme zivot ili neka mi pomogne,ovako nece ici niti ovako mogu dalje...sretna sam zbog pozitivnih svjedocanstava i ljudi koji su ovu molitvu dozivjeli u najljepsem svjetlu...zelim da tako i ostane,da se ova molitva moli i siri jer kako vidim u svjedocanstvima donosi puno obilja i blagoslova,al neznam bih li je ja pokusala molit vise,strah me ove muke koja nema uspona,nebih mogla izdrzati...svima je preporucujem jer nisu svi srece kao ja,vidim jedini sam slucaj koji svjedoci drugacije...nemojte me osudivati,shvatite...Bog bio sa vama dragi moji!

Lana

Lijepi moji ,ja Vas molim da napisete nesto o misticizmu i Tamnoj noci duse ,jer ja nisam znala sto mi se dogada i trazila po internetu dok nisam nasla na forumu savjet da se procita knjiga Uspon na goru Karmel od Sv.Ivana od Kriza.Mene je moj Bog spasavao saljuci mi vizije i snove od lava s plavim ocima ,vjencanice svadbe a ja sam cijelo vrijeme mislila da me davo napada,uz to su bili hrpa problema,tjeskoba dok nisam u knjizi vidjela da me Bog cisti, odgaja,ljubi i njezno korak po korak mijenja.Razbija moj ponos ,samodopadnost,oholost a sve to je pocelo tako sto sam prije godinu dana pocela moliti Molitve Sv.Brigite i Litanije Duhu Svetom ,moleci i Krunicu.Slava i hvala mome Gospodinu sto me spasio iz tame i to kod kuce jer nisam isla na karizmatske skupove i obnove.On je svugdje i u svemu i dosta je da mu se obratis u svojoj sobi i On djeluje u tebi i oko tebe.Neka Vas Gospodin blagoslovi i da Vam svoj mir! Tajana

Tajana

Drago mi je što je ovo svjedočanstvo objavljeno. volio bih stupiti u kontakt sa Vama jel imamo sličnih problema koji se već dugo ne rješavaju i treba nam pomoć. Hvala.

SRĐAN JELEČ

Pozdrav svima! Naime, otkad znam za sebe, bolesna sam. Od malena kao da je vrag u meni. Znala sam se bacati po podu i mlatarati rukama, pa ljubomora na brata kada sam se rodila, pa depresija, suicidalne misli, zatvorenost u sebe, nisam htjela u Crkvu. Psovala sam konstantno, čak sam 2 puta strgnula zaručniku lančić s križom s vrata (sram me to i reći), pa sam bacila nekoliko puta Bibliju na pod.
Imam strahove otkada znam za sebe, i kao da me netko gleda..pa se znam probuditi u vražje sate (između 1 i 2, 2 i 3 u noći). Imam noćne more, više ne tako često ali bojim se svega toga.
U vezi sam sa zaručnikom preko 5 godina i nakon mjesec dana velike sreće kao da je sve otišlo naopačke. Nismo nikada odustajali od nas, i on je uvijek bio ustrajan, a sada otkako smo počeli ići na obnove kod fra Ive Pavića kao da je vrag proradio. On razmišlja o tome da se raziđemo jer ne vidi kako dalje.. Odnose nemamo preko 2 godine, premda i živimo toliko dugo skupa. Imamo iste boleštine (gljivice) kojih se ne možemo riješiti već min. 3 godine. Digao je čak i kredit za izlječenje i ništa nije pomoglo. Totalno smo zaglibili...Može li me netko savjetovati? Molim svakoga za savjet...Očajna sam :( p.s. Jedna naša draga poznanica koja je velika vjernica i često ide na obnove je rekla da osjeti u meni da sam opsjednuta, a i on, ali u manjoj mjeri. Još jedna stvar, neke stvari su se tako spontano i "slučajno" počele događati da je to strašno. Naime, odjednom mi je počeo smetati gluten i pola prehrane sam odbacila, da sam se bojala uzimati tijelo Kristovo na pričesti jer se ono pravi od brašna...a da ne pričam o gušenju mog zaručnika nakon svih obnova kad je odlučio ići na misu...

Iva

Prevelik je moj problem da bi mi itko pomogao. Ljudi kad se upoznaju s mojim problemom bježe ko djavo od tamjana.

Marko

Hvaljen Isus i Marija,

Marko, da li imate kakve prijatelje koji vam mogu ikako pomoći? Imate li priliku otići na kakve molitvene zajednice gdje se ljudi ipak i druže da ne budete sami? Bog vas blagoslovio i podario vam mir i sreću.

Svjedocanstva.com

Pozdrav! Evo da se javim malo, ako se tko brinuo da zna da sam još tu. Sve je propalo, nigdje trunčice svjetla.....moja muka i višegodišnja borba su rezultirali mojim micanjem od vjere i Boga. Financijska i zdravstvena situacija su mi gore nego ikad. Snage za samoubojstvo nisam skupio mada je mrvica falila......umjesto kakve pomoći Bog mi je dao snagu da ne dignem ruku na sebe. To mi netreba.....dosta je patnje, i fizički i psihički sam se razbolio----to mi ne treba. Pošto mi nije mogao pomoći, molite Boga da mi ni ne odmaže. Pozdrav!

Marko

Hvaljen Isus i Marija,

Dejane, možete poslati e-mail na: svjedocanstva@svjedocanstva.com


Božji blagoslov

Svjedocanstva.com

1 | 2 | 3 | 4 | . . . .  18 | 19 | 20 | Sljedeća